Galerie Beeldbrengers

Expositie is afgelopen

Pasteltekeningen, linosnedes, etsen, keramiek en glaskunst

Tentoonstelling 28-12-2019 t/m 16-02-2020 > Emmer-Compascuum
Galerie Beeldbrengers Pasteltekeningen, linosnedes, etsen, keramiek en glaskunst
Flyer van Expositie 05 in Galerie Beeldbrengers
Van 28 december t/m 16 februari zijn in Galerie Beeldbrengers kleine etsen en lino’s te zien van Christine Lamme en pasteltekeningen van Diana de Vreeze. Daarnaast is er ruimtelijk werk: glazen schalen en broches van Conny Muilwijk en keramiek van Marjola van der Star. Kortom, zeer gevarieerd en de moeite waard om te komen bekijken.

De stijl van Christine Lamme is expressief, neigend naar naïeve kunst. Zij wordt geïnspireerd door beelden die betekenisvol en boeiend zijn door cultuur, geschiedenis en context. Ze heeft een opleiding gevolgd aan de Hoge School voor de Kunsten in Antwerpen en schildert al meer dan twintig jaar.

Passie met pastel, dat wil Diana de Vreeze-de Prez uit Dalerveen uitbeelden op papier. Zij heeft 3 jaar geleden de potloden weer opgepakt en ze heeft ze daarna eigenlijk nooit meer losgelaten. Zij tekent dieren, stillevens en mensen, met gevoel en warmte voor de onderwerpen.

Conny Muilwijk maakt allerlei voorwerpen van glas. In deze expositie laat ze diverse schalen en broches zien in prachtige kleurencombinaties. Abstracte en gestileerd figuratieve kunst hebben haar grootste interesse en dat is ook te zien in haar schilderijen en haar digitale kunst.

Van Marjola van der Star zijn er torso’s en organisch werk in keramiek.

Galerie Beeldbrengers is een ontmoetingsplek voor iedereen die kunstzinnig en creatief bezig wil zijn. Er worden allerlei workshops gegeven. Daarnaast zijn er veel leuke en kunstzinnige boeken, knutselsets, spelletjes en tekenmaterialen te koop bij Beeldbrengers, die inspireren om zelf ook lekker aan de slag te gaan. Onweerstaanbaar voor jong en oud!

Galerie Beeldbrengers is elke zaterdag en zondag open van 10.00 tot 16.00 uur. Adres: Oosterdiep WZ 7A, 7881 GK Emmer-Compascuum. Er is ruime parkeergelegenheid achter het gebouw.

Meer info: www.beeldbrengers.nl, https://facebook.com/beeldbrengers
https://www.facebook.com/DianadePrezPastelDrawings/
www.connymuilwijkvermeer.blogspot.com

Galerie Beeldbrengers is een ontmoetingsplek voor iedereen die kunstzinnig en creatief bezig wil zijn. Elke 8 weken wordt er een nieuwe expositie ingericht van andere 'beeldmakers'. Er worden allerlei workshops gegeven. Daarnaast zijn er veel leuke en kunstzinnige boeken, knutselsets, spelletjes en tekenmaterialen te koop bij Beeldbrengers, die inspireren om zelf ook lekker aan de slag te gaan. Onweerstaanbaar voor jong en oud!

Openingstijden

Elke zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Stuur een bericht naar "Galerie Beeldbrengers"