Galerie Beeldbrengers

Expositie is afgelopen

Pentekeningen, keramiek en installaties

Tentoonstelling 22-02-2020 t/m 12-04-2020 > Emmer-Compascuum
Galerie Beeldbrengers Pentekeningen, keramiek en installaties
Van 22 februari t/m 12 april zijn in Galerie Beeldbrengers pentekeningen, keramiek en installaties te zien van Nardja Kerkmeer en Bart Mol.

Nardja Kerkmeer tekent al haar hele leven. Ze heeft zich gespecialiseerd in realistische pentekeningen. Bart Mol maakte vroeger abstracte beelden uit natuursteen. Beide zijn drie jaar geleden lid geworden van de vereniging AKE in Emmen. Daar zijn ze begonnen met het maken van keramiek. Bart is naturalistischer gaan werken en Nardja is juist losser gaan werken. Sinds kort maken ze ook installaties waarin ze keramiek, techniek, beweging en geluid combineren, vaak met een humoristisch element. Bart maakt daarbij graag gebruik van ouderwetse telefoons.

De expositie wordt op zaterdag 22 februari om 14.00 uur geopend. Nardja en Bart zullen dan iets over hun werk vertellen. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Galerie Beeldbrengers is een ontmoetingsplek voor iedereen die kunstzinnig en creatief bezig wil zijn. Er worden allerlei workshops gegeven. Daarnaast zijn er veel leuke en kunstzinnige boeken, knutselsets, spelletjes en tekenmaterialen te koop bij Beeldbrengers, die inspireren om zelf ook lekker aan de slag te gaan. Onweerstaanbaar voor jong en oud!

Galerie Beeldbrengers is elke zaterdag en zondag open van 10.00 tot 16.00 uur. Adres: Oosterdiep WZ 7A, 7881 GK Emmer-Compascuum. Er is ruime parkeergelegenheid achter het gebouw.

Meer info: www.beeldbrengers.nl, https://facebook.com/beeldbrengers
www.nardja.nl, https://www.facebook.com/nardja.kerkmeer

Galerie Beeldbrengers is een ontmoetingsplek voor iedereen die kunstzinnig en creatief bezig wil zijn. Elke 8 weken wordt er een nieuwe expositie ingericht van andere 'beeldmakers'. Er worden allerlei workshops gegeven. Daarnaast zijn er veel leuke en kunstzinnige boeken, knutselsets, spelletjes en tekenmaterialen te koop bij Beeldbrengers, die inspireren om zelf ook lekker aan de slag te gaan. Onweerstaanbaar voor jong en oud!

Openingstijden

Elke zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Stuur een bericht naar "Galerie Beeldbrengers"