Galerie Beeldbrengers

Expositie is afgelopen

Schilderijen, tekeningen en beelden

Tentoonstelling 13-06-2020 t/m 02-08-2020 > Emmer-Compascuum
Galerie Beeldbrengers Schilderijen, tekeningen en beelden
Folder van Expositie 07, Galerie Beeldbrengers
Galerie Beeldbrengers Schilderijen, tekeningen en beelden (2)
Olieverfschilderij van Harrie Heidema
Galerie Beeldbrengers Schilderijen, tekeningen en beelden (3)
Pasteltekening van Mischa Uitenbogaart
Galerie Beeldbrengers Schilderijen, tekeningen en beelden (4)
Bea Venema begint aan een nieuw beeld.
Van 13 juni t/m 2 augustus zijn in Galerie Beeldbrengers schilderijen te zien van Harrie Heidema en tekeningen van Mischa Uitenbogaart. Ook worden er beelden tentoongesteld van Bea Venema.

Harrie Heidema maakt realistische olieverfschilderijen. Het onderwerp kan van alles zijn, want zelfs een theedoek wordt iets moois op zijn schilderdoek. Hij begon in zijn jonge jaren al met tekenen en schilderen. Toen kwam er een periode waarin hij het te druk had met kinderen grootbrengen, een huis bouwen en veel sporten. Maar daarna pakte hij het schilderen toch weer op, ook doordat hij een vriendin kreeg die graag tekende, Mischa Uitenbogaart. Hij volgde een opleiding in fijnschildertechnieken bij Art Partout, Academie voor Realistische Schilderkunst. Sindsdien verschijnt het ene schilderij na het andere. Sinds kort is hij ook begonnen met een lijstenmakerij voor schilderijen.

Mischa Uitenbogaart maakt realistische portrettekeningen van mens en dier, met potlood of pastels. Zij heeft een opleiding voor beroepsfotografie gevolgd en ze gebruikt haar foto’s dan ook als bron voor haar tekeningen.

Bea Venema maakt beelden uit steen, soms in combinatie met kleurig glas, zoals bij haar serie zeilbootjes. Ze gaat regelmatig naar Toscane in Italië om daar in de studio van de familie Antognazzi te beeldhouwen. Zelf geeft ze ook workshops, aan kinderen en volwassenen.

Opening
De expositie wordt op 13/14 juni geopend. Belangstellenden zijn van harte welkom, maar je moet je wel vooraf aanmelden. Mail naar beeldbrengers@gmail.com. We maken dan een afspraak en spreiden het bezoek. Als het mooi weer is, zijn er ook buiten tafels en stoelen.

Galerie Beeldbrengers
Galerie Beeldbrengers is een ontmoetingsplek voor iedereen die kunstzinnig en creatief bezig wil zijn. Er worden allerlei workshops gegeven. Daarnaast zijn er veel leuke en kunstzinnige boeken, knutselsets, spelletjes en tekenmaterialen te koop bij Beeldbrengers, die inspireren om zelf ook lekker aan de slag te gaan. Onweerstaanbaar voor jong en oud!

Galerie Beeldbrengers is elke zaterdag en zondag open van 10.00 tot 16.00 uur. Adres: Oosterdiep WZ 7A, 7881 GK Emmer-Compascuum. Er is ruime parkeergelegenheid achter het gebouw.

Meer info: www.beeldbrengers.nl, https://facebook.com/beeldbrengers
www.mischaspictures.nl en www.beavenema.nl

Galerie Beeldbrengers is een ontmoetingsplek voor iedereen die kunstzinnig en creatief bezig wil zijn. Elke 8 weken wordt er een nieuwe expositie ingericht van andere 'beeldmakers'. Er worden allerlei workshops gegeven. Daarnaast zijn er veel leuke en kunstzinnige boeken, knutselsets, spelletjes en tekenmaterialen te koop bij Beeldbrengers, die inspireren om zelf ook lekker aan de slag te gaan. Onweerstaanbaar voor jong en oud!

Openingstijden

Elke zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Stuur een bericht naar "Galerie Beeldbrengers"