Galerie Beeldbrengers

Expositie is afgelopen

Expositie: Angela Wolbers - Schilderijen

Tentoonstelling 27-06-2020 t/m 19-08-2020 > Emmen
Galerie Beeldbrengers Expositie: Angela Wolbers - Schilderijen
Flyer Vervolgexpositie Angela Wolbers
Galerie Beeldbrengers Expositie: Angela Wolbers - Schilderijen (2)
Loslaten
Galerie Beeldbrengers Expositie: Angela Wolbers - Schilderijen (3)
Tafellaken
Galerie Beeldbrengers Expositie: Angela Wolbers - Schilderijen (4)
Keuken
Galerie Beeldbrengers Expositie: Angela Wolbers - Schilderijen (5)
Schilderij Wolken en water, bij Inter Art
Angela Wolbers laat haar schilderijen zien bij Inter Art in Emmen. De schilderijen hangen hier mooi, tussen de luxe keukens van Inter Art. Zo is er bijvoorbeeld een groep van vijf schilderijen met telkens hetzelfde landschap met een paar huizen, maar steeds weer op een andere manier geschilderd. De schilderijen van Angela Wolbers spreken vaak tot de verbeelding, waarbij ieder zijn eigen verhaal kan verzinnen. Angela volgt nu zo’n vijftien jaar cursussen bij beeldend kunstenaar Edith Stoel in Klijndijk. De cursusopdrachten zijn niet gericht op het eindresultaat, maar geven handvaten voor de aanpak. Het resultaat is altijd verrassend.

Deze expositie, in de showroom van Inter Art keukens, badkamers en meer, is een vervolg op de expositie die eerder in Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum te zien was. Iedereen is welkom!

Inter Art keukens, badkamers en meer, Oosterbracht 22, Emmen is open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Galerie Beeldbrengers, Oosterdiep WZ 7A, Emmer-Compascuum is elke zaterdag en zondag open van 10.00 tot 16.00 uur.

Meer info: www.beeldbrengers.nl en www.inter-art.nl
www.facebook.com/beeldbrengers en https://angelawolbers.weebly.com/

Galerie Beeldbrengers is een ontmoetingsplek voor iedereen die kunstzinnig en creatief bezig wil zijn. Elke 8 weken wordt er een nieuwe expositie ingericht van andere 'beeldmakers'. Er worden allerlei workshops gegeven. Daarnaast zijn er veel leuke en kunstzinnige boeken, knutselsets, spelletjes en tekenmaterialen te koop bij Beeldbrengers, die inspireren om zelf ook lekker aan de slag te gaan. Onweerstaanbaar voor jong en oud!

Openingstijden

Elke zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Stuur een bericht naar "Galerie Beeldbrengers"