Galerie Beeldbrengers

Expositie is afgelopen

Abstracte schilderijen en intuïtieve portretten

Tentoonstelling 08-08-2020 t/m 27-09-2020 > Emmer-Compascuum
Galerie Beeldbrengers Abstracte schilderijen en intuïtieve portretten
Flyer van Expositie 08, Galerie Beeldbrengers, Emmer-Compascuum
Van 8 augustus t/m 27 september zijn in Galerie Beeldbrengers abstracte schilderijen en intuïtieve portretten te zien van Sylvia Schenderling.

Sylvia Schenderling had al vroeg belangstelling voor kunst. Haar vader maakte kunstzinnige interieurobjecten uit smeedijzer. Sylvia is gaan schilderen toen zij verhuisde uit Den Haag en de rust in Drenthe vond. Ze heeft cursussen en masterclasses gevolgd, maar is hoofdzakelijk autodidact. Eigenwijs als ze is, wil ze haar inspiratie en ideeën vormgeven vanuit haar hart en intuïtie. Eerst ontstonden de abstracte schilderijen zoals de serie Memories from Atlantis. Later ging ze experimenteren met intuïtieve portretten met gemengde technieken. De perfectie loslaten geeft veel plezier in haar werk.

De expositie wordt op zaterdag 8 augustus om 14.00 uur geopend. Sylvia zal dan aanwezig zijn om iets over haar werk te vertellen. Buiten is gelegenheid om te zitten. Belangstellenden zijn van harte welkom, graag met aanmelding vooraf. Mail: beeldbrengers@gmail.com.

Meer info: www.beeldbrengers.nl, https://facebook.com/beeldbrengers.

Elke acht weken wordt er bij Beeldbrengers in Emmer-Compascuum een nieuwe expositie ingericht en er worden activiteiten georganiseerd zoals workshops en lezingen. Daarnaast wordt er informatie en materiaal aangeboden die jong en oud inspireren om zelf creatief aan de slag te gaan.

Beeldbrengers organiseert ook vervolgexposities bij keukenbedrijf Inter Art in Emmen.

Openingstijden

Vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

  • Diversen

Stuur een bericht naar Galerie Beeldbrengers