Galerie Beeldbrengers

Expositie is afgelopen

Abstracte schilderijen en intuïtieve portretten

Tentoonstelling 08-08-2020 t/m 27-09-2020 > Emmer-Compascuum
Galerie Beeldbrengers Abstracte schilderijen en intuïtieve portretten
Flyer van Expositie 08, Galerie Beeldbrengers, Emmer-Compascuum
Van 8 augustus t/m 27 september zijn in Galerie Beeldbrengers abstracte schilderijen en intuïtieve portretten te zien van Sylvia Schenderling.

Sylvia Schenderling had al vroeg belangstelling voor kunst. Haar vader maakte kunstzinnige interieurobjecten uit smeedijzer. Sylvia is gaan schilderen toen zij verhuisde uit Den Haag en de rust in Drenthe vond. Ze heeft cursussen en masterclasses gevolgd, maar is hoofdzakelijk autodidact. Eigenwijs als ze is, wil ze haar inspiratie en ideeën vormgeven vanuit haar hart en intuïtie. Eerst ontstonden de abstracte schilderijen zoals de serie Memories from Atlantis. Later ging ze experimenteren met intuïtieve portretten met gemengde technieken. De perfectie loslaten geeft veel plezier in haar werk.

De expositie wordt op zaterdag 8 augustus om 14.00 uur geopend. Sylvia zal dan aanwezig zijn om iets over haar werk te vertellen. Buiten is gelegenheid om te zitten. Belangstellenden zijn van harte welkom, graag met aanmelding vooraf. Mail: beeldbrengers@gmail.com.

Meer info: www.beeldbrengers.nl, https://facebook.com/beeldbrengers.

Galerie Beeldbrengers is een ontmoetingsplek voor iedereen die kunstzinnig en creatief bezig wil zijn. Elke 8 weken wordt er een nieuwe expositie ingericht van andere 'beeldmakers'. Er worden allerlei workshops gegeven. Daarnaast zijn er veel leuke en kunstzinnige boeken, knutselsets, spelletjes en tekenmaterialen te koop bij Beeldbrengers, die inspireren om zelf ook lekker aan de slag te gaan. Onweerstaanbaar voor jong en oud!

Openingstijden

Elke zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Stuur een bericht naar "Galerie Beeldbrengers"