Galerie Beeldbrengers

Expositie is afgelopen

Beelden, schilderijen en tekeningen

Tentoonstelling 22-08-2020 t/m 14-10-2020 > Emmen
Galerie Beeldbrengers Beelden, schilderijen en tekeningen
Flyer van vervolgexpositie bij Inter Art
Van 22 augustus t/m 14 oktober zijn bij Inter Art beelden van Bea Venema te zien en schilderijen en tekeningen van Harrie Heidema en Mischa Uitenbogaart.

Bea Venema maakt beelden uit verschillende steensoorten, soms in combinatie met kleurig glas, zoals bij haar serie zeilbootjes. Zij zegt: “De kunst is: een koel stuk marmer een zachte, warme uitstraling geven.”

Harrie Heidema maakt realistische olieverfschilderijen en momenteel vooral stillevens. Mischa Uitenbogaart maakt portrettekeningen van mens en dier, met potlood of pastels.

Deze expositie, in de showroom van Inter Art keukens, badkamers en meer, is een vervolg op de expositie die eerder in Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum te zien was. Iedereen is welkom!

Inter Art keukens, badkamers en meer, Oosterbracht 22, Emmen is open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Georganiseerd door Galerie Beeldbrengers, Oosterdiep WZ 7A, Emmer-Compascuum (elke zaterdag en zondag open van 10.00 tot 16.00 uur).

Meer info: www.beeldbrengers.nl en www.inter-art.nl
www.facebook.com/beeldbrengers
www.mischaspictures.nl en www.beavenema.nl

Galerie Beeldbrengers is een ontmoetingsplek voor iedereen die kunstzinnig en creatief bezig wil zijn. Elke 8 weken wordt er een nieuwe expositie ingericht van andere 'beeldmakers'. Er worden allerlei workshops gegeven. Daarnaast zijn er veel leuke en kunstzinnige boeken, knutselsets, spelletjes en tekenmaterialen te koop bij Beeldbrengers, die inspireren om zelf ook lekker aan de slag te gaan. Onweerstaanbaar voor jong en oud!

Openingstijden

Elke zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Stuur een bericht naar "Galerie Beeldbrengers"