Galerie Beeldbrengers

Expositie is afgelopen

Abstracte schilderijen en intuïtieve portretten

Tentoonstelling 17-10-2020 t/m 09-12-2020 > Emmen
Galerie Beeldbrengers Abstracte schilderijen en intuïtieve portretten
Van 17 oktober t/m 9 december 2020 zijn bij Inter Art abstracte schilderijen en intuïtieve portretten te zien van Sylvia Schenderling.

Sylvia Schenderling had al vroeg belangstelling voor kunst. Haar vader maakte kunstzinnige interieurobjecten uit smeedijzer. Sylvia is gaan schilderen toen zij verhuisde uit Den Haag en de rust in Drenthe vond. Ze heeft cursussen en masterclasses gevolgd, maar is hoofdzakelijk autodidact. Eigenwijs als ze is, wil ze haar inspiratie en ideeën vormgeven vanuit haar hart en intuïtie. Eerst ontstonden de abstracte schilderijen zoals de serie Memories from Atlantis. Later ging ze experimenteren met intuïtieve portretten met gemengde technieken. De perfectie loslaten geeft veel plezier in haar werk.

Deze expositie, in de showroom van Inter Art keukens, badkamers en meer, is een vervolg op de expositie die eerder in Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum te zien was. Iedereen is welkom!

Inter Art keukens, badkamers en meer, Oosterbracht 22, Emmen is open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Georganiseerd door Galerie Beeldbrengers, Oosterdiep WZ 7A, Emmer-Compascuum (elke zaterdag en zondag open van 10.00 tot 16.00 uur).

Meer info: www.beeldbrengers.nl en www.inter-art.nl
www.facebook.com/beeldbrengers

Elke acht weken wordt er bij Beeldbrengers in Emmer-Compascuum een nieuwe expositie ingericht en er worden activiteiten georganiseerd zoals workshops en lezingen. Daarnaast wordt er informatie en materiaal aangeboden die jong en oud inspireren om zelf creatief aan de slag te gaan.

Beeldbrengers organiseert ook vervolgexposities bij keukenbedrijf Inter Art in Emmen.

Openingstijden

Vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

  • Diversen

Stuur een bericht naar Galerie Beeldbrengers