Galerie Beeldbrengers

Expositie is afgelopen

Wat komt er op je pad?

Tentoonstelling 28-11-2020 t/m 17-01-2021 > Emmer-Compascuum
Galerie Beeldbrengers Wat komt er op je pad?
Logo Expositie Wat komt er op je pad?
Van 28 november t/m 17 januari zijn bij Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum werkstukken te zien rond het thema ‘Wat komt er op je pad?’.

Enkele maanden geleden nodigde Galerie Beeldbrengers iedereen uit om een werkstuk aan te dragen met het thema ‘Wat komt er op je pad?’. Daar zijn veel reacties op gekomen uit de hele regio. Het resultaat is een tentoonstelling waarin werken te zien zijn van Willie Banda, Christine Lamme, Marijke van Proosdij, Conny Muilwijk, Willem Komduur, Joan Daams, Erna Savenije, Ina Davids, Annie van Rijs, Annie Warringa, Gretha Fidder en Schilderclub Westerbork.

In de tentoonstelling is heel uiteenlopend en vaak kleurrijk werk te zien: schilderijen, digitale kunst, een beschilderd voorwerp en geborduurd textiel. De makers ervan hebben in korte teksten aangegeven wat de relatie met het thema is. De werkstukken gaan onder andere over de waarde van wandelingen maken en verrassende ontdekkingen tegenkomen, in de natuur of bijvoorbeeld bij het opruimen in je eigen huis, maar ook over vrijheid en voldoening.

Bezoekers mogen hun favoriete werkstuk kiezen. In de galerie zullen daarvoor formuliertjes zijn. De werkstukken zullen ook in een nieuwsbrief getoond worden, waarna via mail gestemd kan worden. Mail naar beeldbrengers@gmail.com als je de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Vanwege de beperkingen die gelden in deze coronatijd zal geen officiële opening plaatsvinden.

Galerie Beeldbrengers is een ontmoetingsplek voor iedereen die kunstzinnig en creatief bezig wil zijn. Elke 8 weken wordt er een nieuwe expositie ingericht van andere 'beeldmakers'. Er worden allerlei workshops gegeven. Daarnaast zijn er veel leuke en kunstzinnige boeken, knutselsets, spelletjes en tekenmaterialen te koop bij Beeldbrengers, die inspireren om zelf ook lekker aan de slag te gaan. Onweerstaanbaar voor jong en oud!

Openingstijden

Elke zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Stuur een bericht naar "Galerie Beeldbrengers"