Galerie Beeldbrengers

Expositie is afgelopen

Wat komt er op je pad?

Tentoonstelling 28-11-2020 t/m 17-01-2021 > Emmer-Compascuum
Galerie Beeldbrengers Wat komt er op je pad?
Logo Expositie Wat komt er op je pad?
Van 28 november t/m 17 januari zijn bij Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum werkstukken te zien rond het thema ‘Wat komt er op je pad?’.

Enkele maanden geleden nodigde Galerie Beeldbrengers iedereen uit om een werkstuk aan te dragen met het thema ‘Wat komt er op je pad?’. Daar zijn veel reacties op gekomen uit de hele regio. Het resultaat is een tentoonstelling waarin werken te zien zijn van Willie Banda, Christine Lamme, Marijke van Proosdij, Conny Muilwijk, Willem Komduur, Joan Daams, Erna Savenije, Ina Davids, Annie van Rijs, Annie Warringa, Gretha Fidder en Schilderclub Westerbork.

In de tentoonstelling is heel uiteenlopend en vaak kleurrijk werk te zien: schilderijen, digitale kunst, een beschilderd voorwerp en geborduurd textiel. De makers ervan hebben in korte teksten aangegeven wat de relatie met het thema is. De werkstukken gaan onder andere over de waarde van wandelingen maken en verrassende ontdekkingen tegenkomen, in de natuur of bijvoorbeeld bij het opruimen in je eigen huis, maar ook over vrijheid en voldoening.

Bezoekers mogen hun favoriete werkstuk kiezen. In de galerie zullen daarvoor formuliertjes zijn. De werkstukken zullen ook in een nieuwsbrief getoond worden, waarna via mail gestemd kan worden. Mail naar beeldbrengers@gmail.com als je de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Vanwege de beperkingen die gelden in deze coronatijd zal geen officiële opening plaatsvinden.

Elke acht weken wordt er bij Beeldbrengers in Emmer-Compascuum een nieuwe expositie ingericht en er worden activiteiten georganiseerd zoals workshops en lezingen. Daarnaast wordt er informatie en materiaal aangeboden die jong en oud inspireren om zelf creatief aan de slag te gaan.

Beeldbrengers organiseert ook vervolgexposities bij keukenbedrijf Inter Art in Emmen.

Openingstijden

Vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

  • Diversen

Stuur een bericht naar Galerie Beeldbrengers