Galerie Beeldbrengers

Expositie is afgelopen

Schilderijen en boekjes van Geerte Klok

Tentoonstelling 12-12-2020 t/m 03-02-2021 > Emmen
Galerie Beeldbrengers Schilderijen en boekjes van Geerte Klok
Van 12 december t/m 3 februari zijn bij Inter Art in Emmen schilderijen en boekjes te zien van Geerte Klok uit Nieuw-Amsterdam.

In de tijd toen de kinderen klein waren heeft Geerte veel met textiel gewerkt en allerlei technieken uitgeprobeerd, zoals het quilten. Na het uitvliegen van de kinderen is ze ook begonnen met schilderen. Nu versterken die beide creatieve uitingsvormen elkaar. Ze creëert boekjes met boekomslagen die ze maakt van textielrestantjes, kleurige draadjes en ander materiaal dat voorhanden is. Hierbij borduurt ze vaak voort op schilderijen die ze eerder gemaakt heeft met acrylverf of bijenwas. En omgekeerd is ook in haar schilderijen iets ‘borduurachtigs’ terug te vinden.

Deze expositie in de showroom van Inter Art wordt georganiseerd door Stichting Beeldbrengers. Elke acht weken wordt een nieuwe expositie samengesteld met werken van amateur- en professionele ‘beeldmakers’ uit de regio. De werken zijn eerst te zien bij Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum en daarna bij Inter Art in Emmen.

Iedereen is welkom om de vervolgexpositie bij Inter Art te bekijken. Het adres is: Oosterbracht 22 in Emmen. Inter Art is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur.

Het adres van Galerie Beeldbrengers is Oosterdiep WZ 7A, Emmer-Compascuum (langs de Veenvaart). De galerie is open op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Meer info: www.beeldbrengers.nl en www.inter-art.nl
www.facebook.com/beeldbrengers

Elke acht weken wordt er bij Beeldbrengers in Emmer-Compascuum een nieuwe expositie ingericht en er worden activiteiten georganiseerd zoals workshops en lezingen. Daarnaast wordt er informatie en materiaal aangeboden die jong en oud inspireren om zelf creatief aan de slag te gaan.

Beeldbrengers organiseert ook vervolgexposities bij keukenbedrijf Inter Art in Emmen.

Openingstijden

Vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

  • Diversen

Stuur een bericht naar Galerie Beeldbrengers