Galerie Beeldbrengers

Expositie is afgelopen

Schilderijen en boekomslagen van Geerte Klok

Tentoonstelling 03-03-2021 t/m 31-03-2021 > Emmen
Galerie Beeldbrengers Schilderijen en boekomslagen van Geerte Klok
Geerte Klok uit Nieuw-Amsterdam laat 25 van haar schilderijen zien bij Inter Art in Emmen. Ook zijn haar boekomslagen van textiel te bewonderen. De expositie loopt van 3 t/m 31 maart.

Geerte heeft veel met textiel gewerkt in de tijd toen haar kinderen klein waren. Ze probeerde allerlei technieken uit, zoals het quilten. Na het uitvliegen van de kinderen is ze ook begonnen met schilderen. Nu versterken die beide creatieve uitingsvormen elkaar. Ze creëert boekjes met boekomslagen die ze maakt van textielrestantjes, kleurige draadjes en ander materiaal dat voorhanden is. Hierbij borduurt ze vaak voort op schilderijen die ze eerder gemaakt heeft met acrylverf of bijenwas. En omgekeerd is ook in haar schilderijen vaak iets ‘borduurachtigs’ terug te vinden.

De exposities bij Inter Art worden georganiseerd door Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum. Elke acht weken wordt een nieuwe expositie samengesteld met werken van amateur- en professionele ‘beeldmakers’ uit de regio.

Adres: Inter Art keukens, badkamers en meer, Oosterbracht 22, Emmen.

Inter Art is open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Maak voor je bezoek wel eerst even een afspraak via info@inter-art.nl.

Galerie Beeldbrengers is een ontmoetingsplek voor iedereen die kunstzinnig en creatief bezig wil zijn. Elke 8 weken wordt er een nieuwe expositie ingericht van andere 'beeldmakers'. Er worden allerlei workshops gegeven. Daarnaast zijn er veel leuke en kunstzinnige boeken, knutselsets, spelletjes en tekenmaterialen te koop bij Beeldbrengers, die inspireren om zelf ook lekker aan de slag te gaan. Onweerstaanbaar voor jong en oud!

Openingstijden

Elke zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Stuur een bericht naar "Galerie Beeldbrengers"