Galerie Beeldbrengers

Expositie is afgelopen

Vervolgexpositie Wat komt er op je pad?

Tentoonstelling 03-04-2021 t/m 26-05-2021 > Emmen
Galerie Beeldbrengers Vervolgexpositie Wat komt er op je pad?
Galerie Beeldbrengers deed een oproep om een werkstuk aan te dragen met het thema ‘Wat komt er op je pad?’. Daar kwamen veel enthousiaste reacties op uit de hele regio. Alle 17 inzendingen zijn eerst te zien geweest bij de galerie in Emmer-Compascuum en ze worden nu tentoongesteld bij keukenbedrijf Inter Art in Emmen. Het schilderij van Willem Komduur ontbreekt deze keer, Knotwilgen in de polder, want dat is verkocht. Dit schilderij had de publieksprijs gewonnen. Daarvoor in de plaats is er nu een schilderij van Jur Eelsing gekomen. Verder zijn er werken te zien van Willie Banda, Christine Lamme, Marijke van Proosdij, Conny Muilwijk, Joan Daams, Erna Savenije, Ina Davids, Annie van Rijs, Annie Warringa, Gretha Fidder, Casper Vinke, Erwin de Boer, Ineke Stevens, Minie Vos en Janny Oostenbrink. De expositie loopt van 3 april t/m 26 mei.

Er zijn schilderijen, een materieschilderij, digitale kunst en een beschilderde kom te zien. De makers hebben in korte teksten uitgelegd hoe hun werk bij het thema past. Je leest dat de coronatijd invloed heeft gehad, want de kunstenaars schrijven bijna allemaal over de waarde van wandelingen maken en daarbij verrast worden door iets moois. Eén kunstenaar deed juist verrassende ontdekkingen bij het opruimen in huis en werd daardoor geïnspireerd.

Adres: Inter Art keukens, badkamers en meer, Oosterbracht 22, Emmen. Inter Art is open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Maak voor je bezoek wel eerst even een afspraak via info@inter-art.nl.

Galerie Beeldbrengers is een ontmoetingsplek voor iedereen die kunstzinnig en creatief bezig wil zijn. Elke 8 weken wordt er een nieuwe expositie ingericht van andere 'beeldmakers'. Er worden allerlei workshops gegeven. Daarnaast zijn er veel leuke en kunstzinnige boeken, knutselsets, spelletjes en tekenmaterialen te koop bij Beeldbrengers, die inspireren om zelf ook lekker aan de slag te gaan. Onweerstaanbaar voor jong en oud!

Openingstijden

Elke zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Stuur een bericht naar "Galerie Beeldbrengers"