Galerie Beeldbrengers

Expositie schilderijen, pentekeningen en etsen Jan Liewes

Tentoonstelling t/m 12-12-2021 > Emmer-Compascuum
Galerie Beeldbrengers Expositie schilderijen, pentekeningen en etsen Jan Liewes
Galerie Beeldbrengers Expositie schilderijen, pentekeningen en etsen Jan Liewes (2)
Van 30 oktober t/m 12 december 2021 zijn er schilderijen, etsen en pentekeningen van Jan Liewes te zien in Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum.

Jan Liewes is in 1946 geboren in het dorp Glimmen, ten zuiden van Groningen. Al op de lagere school was hij meer geïnteresseerd in tekenen dan in de andere vakken. In de loop der jaren heeft hij vele etsen, pentekeningen en schilderijen gemaakt, waarop de Drentse bosrijke natuur te zien is en karakteristieke Drentse dorpen met rustieke boerderijen. Ook schildert hij graag het weidse Groninger land en de waddenkust. Hij heeft meegedaan aan kunstmarkten en er zijn meerdere exposities geweest van zijn werk. Tegenwoordig woont Jan Liewes in Emmen en begeleidt daar een schildergroep in ontmoetingscentrum De Cocon.

De expositie bij Beeldbrengers wordt op zaterdag 30 oktober om 14.00 uur geopend. Jan Liewes zal dan aanwezig zijn om iets over zijn werk te vertellen. Bezoekers zijn van harte welkom.

Galerie Beeldbrengers is een ontmoetingsplek voor iedereen die kunstzinnig en creatief bezig wil zijn. Elke 8 weken wordt er een nieuwe expositie ingericht van andere 'beeldmakers'. Er worden allerlei workshops gegeven. Daarnaast zijn er veel leuke en kunstzinnige boeken, knutselsets, spelletjes en tekenmaterialen te koop bij Beeldbrengers, die inspireren om zelf ook lekker aan de slag te gaan. Onweerstaanbaar voor jong en oud!

Openingstijden

Elke zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

  • Diversen

Stuur een bericht naar "Galerie Beeldbrengers"