Galerie Beeldbrengers

Expositie is afgelopen

Expositie schilderijen Rolien Schrik

Tentoonstelling 04-12-2021 t/m 26-01-2022 > Emmen
Galerie Beeldbrengers Expositie schilderijen Rolien Schrik
Van 4 december tot en met 26 januari 2022 kun je de schilderijen van Rolien Schrik bekijken bij Inter Art in Emmen.

Rolien Schrik is geboren in Gasselternijveen en woont nu in Valthe. Ze is altijd veel creatief bezig geweest, ook in haar werk als activiteitenbegeleidster. Toen de kinderen het huis uit waren, kreeg ze meer gelegenheid om te schilderen en ging ze zich daarin verder ontwikkelen. Ze is nu aangesloten bij het Kunstkollektief Borger-Odoorn. Ze schildert heel uiteenlopende onderwerpen, natuurlandschappen, bloemen, dieren, portretten en ook abstract werk, net waar haar interesse op dat moment naar uitgaat. Recent schilderde ze bijvoorbeeld een kleurige vaas met bloemen, geïnspireerd door het werk van de Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo, over wie nu een tentoonstelling is in het Drents museum in Assen. In 2017 had Rolien Schrik haar eerste expositie en er volgden daarna nog vele andere.

Meer informatie over haar werk kun je vinden op haar website. Voor wie zich afvraagt waar de naam spavento vandaan komt: spavento is een vertaling van het woord schrik in het Italiaans.

De exposities bij ‘Inter Art keukens, badkamers en meer’ worden georganiseerd door Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum. De werkstukken zijn eerder te zien geweest bij Galerie Beeldbrengers. Iedereen is welkom om te komen kijken. Elke acht weken wordt er nieuw werk getoond van kunstenaars uit de regio.

Meer info:
https://www.spavento.nl
https://www.beeldbrengers.nl
https://www.facebook.com/Beeldbrengers
https://www.inter-art.nl/

Adres Inter Art: Oosterbracht 22, Emmen. Open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Elke acht weken wordt er bij Beeldbrengers in Emmer-Compascuum een nieuwe expositie ingericht en er worden activiteiten georganiseerd zoals workshops en lezingen. Daarnaast wordt er informatie en materiaal aangeboden die jong en oud inspireren om zelf creatief aan de slag te gaan.

Beeldbrengers organiseert ook vervolgexposities bij keukenbedrijf Inter Art in Emmen.

Openingstijden

Vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

  • Diversen

Stuur een bericht naar Galerie Beeldbrengers