Galerie Beeldbrengers

Expositie is afgelopen

Expositie Marijke Reijs en Diana de Prez

Tentoonstelling 21-07-2022 t/m 14-09-2022 > Emmen
Galerie Beeldbrengers Expositie Marijke Reijs en Diana de Prez
Marijke Reijs, Hartstocht
Galerie Beeldbrengers Expositie Marijke Reijs en Diana de Prez (2)
Diana de Vreeze, pasteltekening
Galerie Beeldbrengers Expositie Marijke Reijs en Diana de Prez (3)
Diana de Vreeze, Uit eten
Van 23 juli t/m 14 september 2022 exposeren Marijke Reijs en Diana de Prez hun schilderijen en tekeningen bij Inter Art in Emmen.

De schilderijen van Marijke Reijs uit Emmen zijn geen directe weergave van de werkelijkheid, maar veel meer een visualisatie van de sfeer en de emotie. Marijke haalt de inspiratie vaak uit de natuur. Het kan de rust zijn die zij ervaart in de natuur, de kleuren, maar ook het ruige en indrukwekkende, bijvoorbeeld van bergen en grote rotsblokken.

‘Passie met pastel’, dat wil Diana de Vreeze-de Prez uit Nieuw-Amsterdam uitbeelden op papier. Zij heeft vijf jaar geleden de potloden weer opgepakt en ze heeft ze daarna eigenlijk nooit meer losgelaten. Zij tekent dieren, stillevens en mensen en in al haar tekeningen zie je het gevoel en warmte voor het onderwerp terug. Op haar Facebook-pagina laat zij stap voor stap het ‘werk in uitvoering’ zien.

De exposities bij ‘Inter Art keukens, badkamers en meer’ worden georganiseerd door Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum. De werkstukken zijn eerder te zien geweest bij Galerie Beeldbrengers. Iedereen is welkom om te komen kijken. Elke acht weken wordt er nieuw werk getoond van kunstenaars uit de regio.

Meer info:
https://feestvandegeest.nl/mzod/kunstenaars/marijke-reijs-2/
https://www.facebook.com/DianadePrezPastelDrawings/
https://www.beeldbrengers.nl/
https://www.inter-art.nl/

Adres Inter Art: Oosterbracht 22, 7821 CJ Emmen. Open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Wegens vakantie gesloten: 1 t/m 20 augustus.

Elke acht weken wordt er bij Beeldbrengers in Emmer-Compascuum een nieuwe expositie ingericht en er worden activiteiten georganiseerd zoals workshops en lezingen. Daarnaast wordt er informatie en materiaal aangeboden die jong en oud inspireren om zelf creatief aan de slag te gaan.

Beeldbrengers organiseert ook vervolgexposities bij keukenbedrijf Inter Art in Emmen.

Openingstijden

Vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

  • Diversen

Stuur een bericht naar Galerie Beeldbrengers