Galerie Beeldbrengers

Expositie is afgelopen

Expositie Annie van Rijs

Tentoonstelling 12-11-2022 t/m 04-01-2023 > Emmen
Galerie Beeldbrengers Expositie Annie van Rijs
Annie van Rijs, raamhanger textiel
Van 12 november t/m 4 januari 2023 exposeert Annie van Rijs haar werk bij Inter Art in Emmen. Er zijn werkstukken in textiel, zoals quilten, raamhangers en broches, naast schilderijen.

Annie van Rijs uit Dalen is zeer bedreven in het werken met textiel. Met gekleurde lapjes en allerlei quiltmateriaal maakt zij mooie wandkleden en ontwerpt zij o.a. fantastische broches en mooie tassen. In deze expositie laat zij een groot aantal werkstukken in textiel zien en ook enkele van haar schilderijen.

Iedereen is welkom om bij Inter Art te komen kijken. Elke acht weken wordt er nieuw werk getoond van kunstenaars uit de regio. De exposities bij ‘Inter Art keukens, badkamers en meer’ worden georganiseerd door Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum, waar de werkstukken eerder te zien zijn geweest.

Meer info:
https://avr23.exto.nl/
https://beeldbrengers.nl/annie-van-rijs/
https://www.inter-art.nl/

Adres Inter Art: Oosterbracht 22, 7821 CJ Emmen.

Open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie over vakantiesluiting rond de Kerstdagen, lees de tekst over de expositie op de website van Galerie Beeldbrengers.

Elke acht weken wordt er bij Beeldbrengers in Emmer-Compascuum een nieuwe expositie ingericht en er worden activiteiten georganiseerd zoals workshops en lezingen. Daarnaast wordt er informatie en materiaal aangeboden die jong en oud inspireren om zelf creatief aan de slag te gaan.

Beeldbrengers organiseert ook vervolgexposities bij keukenbedrijf Inter Art in Emmen.

Openingstijden

Vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

  • Diversen

Stuur een bericht naar Galerie Beeldbrengers