Galerie Beeldbrengers

Expositie is afgelopen

Expositie Vrouwkje Rink en Ina Davids

Tentoonstelling 17-12-2022 t/m 05-02-2023 > Emmer-Compascuum
Galerie Beeldbrengers Expositie Vrouwkje Rink en Ina Davids
Galerie Beeldbrengers Expositie Vrouwkje Rink en Ina Davids (2)
Op 17 december wordt er een nieuwe expositie geopend bij Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum. Er zijn schilderijen van Vrouwkje Rink-Doek te zien en sieraden, gemaakt door Ina Davids.

Vrouwkje Rink-Doek tekende als kind al graag. Ze volgde een teken- en schildercursus van de NTI toen ze nog maar 14 jaar oud was. Die bevatte een complete anatomie-tekenopleiding. Ook later volgde ze nog cursussen. Ze heeft goede herinneringen aan de schilderweekends bij Trijntje en Jan Muis in Dwingeloo. Ook leerde ze veel van Jan van der Horst die in 1990 de Nachtwacht op ware grootte naschilderde. Nu geeft Vrouwkje zelf alweer meer dan 25 jaar schilderlessen aan huis. Ze woont in Zwartemeer.

Ina Davids heeft na de middelbare school een opleiding tot etaleur gevolgd en volgde daarna nog allerlei cursussen op creatief gebied. Ze schildert niet alleen, maar maakt ook sieraden die kunstwerkjes zijn. Zoals de unieke kettingen waarin ze stukjes drijfhout verwerkt. In deze expositie zie je haar kettingen, armbanden en oorbellen. Ook Ina geeft schilderles en creatieve workshops aan huis, in Nieuw-Amsterdam.

De expositie wordt op zaterdag 17 december om 14.00 uur geopend. De exposanten zullen dan aanwezig zijn om iets over hun werk te vertellen. Bezoekers zijn van harte welkom.

Meer informatie:
https://www.inadavids.nl/
https://www.beeldbrengers.nl/exposities
https://www.facebook.com/Beeldbrengers

We zijn gesloten op 25 december en 1 januari.

Elke acht weken wordt er bij Beeldbrengers in Emmer-Compascuum een nieuwe expositie ingericht en er worden activiteiten georganiseerd zoals workshops en lezingen. Daarnaast wordt er informatie en materiaal aangeboden die jong en oud inspireren om zelf creatief aan de slag te gaan.

Beeldbrengers organiseert ook vervolgexposities bij keukenbedrijf Inter Art in Emmen.

Openingstijden

Vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

  • Diversen

Stuur een bericht naar Galerie Beeldbrengers