GoMulan Gallery

Kunst over meerkoeten als statement tegen de eenheidsworst

Tentoonstelling t/m 05-04-2020 > Amsterdam
GoMulan Gallery Kunst over meerkoeten als statement tegen de eenheidsworst
GoMulan Gallery Kunst over meerkoeten als statement tegen de eenheidsworst (2)
GoMulan Gallery Kunst over meerkoeten als statement tegen de eenheidsworst (3)
GoMulan Gallery Kunst over meerkoeten als statement tegen de eenheidsworst (4)
GoMulan Gallery Kunst over meerkoeten als statement tegen de eenheidsworst (5)
Graag nodig ik u uit voor de feestelijke opening van de solo expositie van kunstenaar Tobias Asser 'project MEERKOET' op 7 maart van 17:00 tot en met 21:00 in GoMulan Gallery, van Ostadestraat 43A. De expositie loopt tot en met 5 april.
Begin november 2019 liep een man piemelnaakt door de GoMulan Gallery (van Ostadestraat 43A).
Hij trok Spaanse slofjes aan, bond een kussen op zijn rug en drapeerde een grote jas over zich heen. Op de achtergrond vogelgeluiden. Tenslotte zette hij een snavel op en transformeerde in een waggelende vogel, een meerkoet.

We zagen een performance van kunstenaar Tobias Asser, een voorbode van zijn project MEERKOET, van 7 maart tot en met 5 april te zien in de galerie.

Tobias Asser (NL, 1990) is een Nederlandse kunstenaar die zijn eigen leven op humoristische wijze documenteert door het maken van foto’s, installaties en korte teksten. Hij studeerde af aan de Fotoacademie in Amsterdam in 2012. Hij volgden in 2017 in Parijs een een jaar durende masterclasses van Klavdij Sluban. Ook heeft hij al twee solo exposities en verschillende publicaties op zijn naam staan (zoals GUP en New Dutch Talent) en exposeert hij in zowel binnen als buitenland. In 2019 nam hij deel aan drie verschillende buitenlandse foto festivals. Zo won hij de open call voor het Tibilis Photo Festival in Georgië.
GoMulan Gallery Amsterdam

Op 1 november 2018 opende GoMulan Gallery haar deuren in de Van Ostadestraat 43A, Amsterdam, als een pop - up galerie. Drie kreeg GoMulan Gallery samen met een andere galerie een vaste werkplek.
Op dit moment maken de twee galeries afwisselend exposities op een vaste locatie onder hun eigen naam.

GoMulan Gallery is opgericht door Mulan Go (1998). Zij presenteert werk van jonge kunstenaars in een inspirerende ruimte. En is een plek toegankelijke plek waar eerste stappen worden gezet in het kopen en verzamelen van kunst.

Openingstijden

Openingstijden:
Do: 16:00 - 19:00
Vrij: 16:00 - 19:00
Za: 12:00 - 18:00
Zo: 12:00 - 18:00
?

Stuur een bericht naar "GoMulan Gallery"