MLB Galerie

Expositie is afgelopen

Buurtexpo "Moooi ... zelf gemaakt!"

Tentoonstelling 19-08-2021 t/m 22-08-2021 > Amsterdam
MLB Galerie Buurtexpo Moooi ... zelf gemaakt!
Moooi… Zelf gemaakt!

Buurtexpositie de Baarsjes met werk van Hanneke Bakker, Rens Benerink, Erna Bijl de Vroe, Vera van Ditten, Mali Dielingen, Yve du Bois Sjoerd Dijkstra, Soxna Fall, Margreth Hoek, Willem Ibo, Cor van Raamsdonk, Emmy Schrempft, Willij Sneeloper, Joop Souverein, Frea Spanjaard, Linda Zeelig, Martin Zwart

De zomerhit van MLB Galerie!

Van 19 tot en met 22 augustus organiseert MLB Galerie voor alweer de achtste keer haar zomerse buurtexpositie met werk van 16 buurtbewoners. Hiermee wil de galerie het talent uit de Baarsjes in het zonnetje zetten en de buurt de kans geven dit talent te ontmoeten. Zowel professionele als hobbykunstenaars presenteren hun werk: verrassend gevarieerd en veel moois voor vriendelijke prijsjes!

Professionele kunst en hobbyproducten in één expositie! Moeten zij zich met elkaar meten? Misschien niet. Bij beide zie je de aandacht voor kleur vorm, inhoud en expressie, plus het plezier en de behoefte om iets te creëren. De rest is in the eye of the beholder. Het geëxposeerde werk bestaat deze keer uit schilderijen, foto’s, collages en aquarellen van vogels, big mama’s, stripfiguren, spannende vrouwen en abstract. Daarnaast fleurig breiwerk alvast voor de herfst en natuurlijk verschillende soorten originele sieraden.

Buitenkans
Aan de professionele kunstenaars biedt de buurtexpositie de kans om zich in een informele sfeer te presenteren aan hun nabije omgeving. Voor de hobbyisten is het een gelegenheid om met hun ‘verborgen talent’ in de openbaarheid te treden. En de bezoekers van de expositie hebben de buitenkans om te ontdekken wat voor moois er allemaal zo vlakbij gemaakt wordt. Bij Moooi… Zelf gemaakt! kunnen buurtgenoten elkaars passie leren kennen, zich laten inspireren en wellicht iets heel moois aanschaffen, voor zichzelf of voor een ander. Plezier voor iedereen!
Voor de buurtexpositie wordt de galerie ingericht in een huiselijke sfeer waarin ieders werk goed tot zijn recht komt en waar iedereen kan binnenlopen en een praatje maken. Er staat altijd een hapje en een drankje klaar. Gratis!

Meet & Greet
Nieuwe dit jaar zijn de Meet & Greets met 6 kunstenaars:
Margreth Hoek: vrijdag 20 aug van 16 – 17 uur
Soxna Fall: vrijdag 20 aug van 17 – 18 uur
Sjoerd Dijkstra: zaterdag 21 aug van 15 – 16 uur
Vera van Ditten: zaterdag 21 aug van 16 – 17 uur
Marttin Zwart: zaterdag 21 aug van 18 – 19 uur
Emmy Schrempft: zondag 22 aug van 13 – 14 uur

De buurtexpositie is een bewonersinitiatief en wordt mede mogelijk gemaakt door het Buurtbudget de Baarsjes

Tentoonstelling: donderdag 19 t/m zondag 22 augustus 2021
Openingstijden: do, vr, za: 13.00 - 18.00 uur; zo 13.00 - 16.00 uur

Voor meer informatie: www.mlbgalerie.nl, www.facebook.com/MLBgalerie
MLB Galerie Amsterdam

Een bijzondere expositieruimte aan de Witte de Withstraat, de kunststraat in Stadsdeel West (voorheen de Baarsjes), Amsterdam. Het bekijken en beleven van de exposities in deze galerie is elke maand een cadeautje. Soms mooi, soms ontroerend...
Naast fascinerende kunst zijn er ook kunstcadeautjes (gemaakt door verschillende kunstenaars) te zien en te koop!

Openingstijden

vrijdag, zaterdag en zondag van 12 - 18 uur. Op zaterdag en zondag zijn de kunstenaar(s) zelf aanwezig.

Contact

MLB Galerie
Witte de Withstraat 32a
1057XZ Amsterdam
Nederland
Tel: 0653703279

mlbgalerie.nl

20 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Glaskunst
  • Sieraden
  • Beeldentuin

Stuur een bericht naar MLB Galerie