Stichting De Kunstbrug

Expositie ‘75 jaar Vrijheid, Nu en Toekomst’

Tentoonstelling t/m 17-06-2021 > Kampen
Vrijheid, een groot goed dat niet iedereen gegeven is, maar voor ons gewoongoed is geworden. Wij willen met deze expositie benadrukken dat onze vrijheid niet vanzelfsprekend is.

Het Stadsarchief stelt ons ruimte beschikbaar voor een prachtige expositie met het werk van de scholen vanuit het Bunkerproject en met werk van kunstenaars uit Kampen en/of regio.

De pr en marketing komen vanuit de Stadskazerne en de Kunstbrug. Op de nieuwe datum zal de expositie wederom worden geopend door burgemeester Koelewijn.

Wil je deelnemen aan de expositie?
Schrijf je in via het contactformulier https://www.dekunstbrug.nl/nl/over-de-kunstbrug/deelname-expositie-75-jaar-vrijheid-nu-en-toekomst/ . Iedere vorm van kunst is welkom. Na inschrijving ontvang je per e-mail alle nodige informatie.
Stichting De Kunstbrug Kampen

DE KUNSTBRUG vergroot de zichtbaarheid en toegankelijkheid van Kunst -
Initiatiefrijk, verbindend en vooruitkijkend - Atelier/werkruimte voor kunstenaars in gemeente Kampen en omgeving. We organiseren diverse projecten zoals; De Kunstmarkt Hartelijke Hanzestad, Open Atelierdagen, Wandelingen met en voor kunstenaars, Bunkerproject samenwerking met scholen- gem Kampen - kunstenaars, Exposities, in samenwerking met diverse instanties om 1 Broedplaats te ontwikkelen.

Stuur een bericht naar "Stichting De Kunstbrug "