galerie DNA

Expositie is afgelopen

Galerie DNA viert haar eenjarig bestaan met de expositie ‘all the girls’ van Suzan Schuttelaar

Tentoonstelling 03-06-2021 t/m 10-07-2021 > Deventer
galerie DNA Galerie DNA viert haar eenjarig bestaan met de expositie ‘all the girls’ van Suzan Schuttelaar
Suzan Schuttelaar aan het werk
De nieuwste expositie met schilderijen van Suzan Schuttelaar ‘all the girls’ kunt u bezoeken van 3 juni tot en met 10 juli. Suzan beheerst verschillende genres, maar voelt zich vooral creatief kunstenaar. Zij heeft haar atelier aan de rand van de binnenstad van Gouda. Zij is onder andere bekend van exposities in diverse galeries en musea.
Ieder mens inspireert haar op een persoonlijke manier, ieder hoofd en lichaam heeft zijn eigen expressie en zijn eigen verleden. Daarom probeert ze bij elk werk een verhaal te vertellen, vanuit haar individuele interpretatie. Mensen blijven een centrale plaats innemen in haar werk. Suzan gaat uit van een aantal klassieke principes van de schilderkunst en combineert die met de losse toets van het impressionisme. Zij combineert haar schilderijen soms met gekleurde draden. Hierdoor laat ze het platte vlak los en wordt haar werk ruimtelijk.
Ook in galerie DNA zijn een aantal werken te zien, waarbij gekleurde draden onderdeel zijn en tegelijkertijd loskomen van het schilderij.
Het werk van Suzan Schuttelaar is te zien in combinatie met de beelden van galeriehouders Anneke Mensink, Diana Joseph en vaste exposant Noëlla Moen.
U bent van harte welkom om deze expositie vrijblijvend te bekijken!
galerie DNA, Golstraat 9 te Deventer (www.galeriedna.nl).
Open van donderdag t/m zaterdag van 12.00 – 16.00 uur en op de eerste koopzondag van de maand.
galerie DNA Deventer
Sfeerimpressie expositie Cor Lap met beelden van Diana Joseph
galerie DNA Deventer (2)
sfeerimpressie expositie Dorien Plaat met installatie van Anneke Mensink
galerie DNA Deventer (3)
schaalobject van Noëlla Moen
galerie DNA Deventer (4)
Tekening Johannah de Vries met sculptuur Anneke Mensink

Ontmoet de kunstenaars en hun kunst bij galerie DNA

Aan de Golstraat 9, in het historische hart van Deventer is in het voorjaar van 2020 een nieuwe galerie voor hedendaagse en eigenzinnige kunst geopend voor het publiek. Hier heeft beeldend kunstenaar (en nu ook galeriehouder Anneke Mensink) een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan. In haar moderne galerie wordt permanent eigen ruimtelijk werk getoond samen met dat van haar vaste gastexposant. De kunstenaars van galerie DNA zijn ervan overtuigd dat kunst die mensen raakt, voortkomt uit het persoonlijke verhaal van de kunstenaar. Daarom zijn zij er trots op dat bezoekers van de galerie meestal één van de kunstenaars persoonlijk kan ontmoeten en soms aan het werk kan zien. De steeds veranderende etalages vormen een boeiende kijkplek en verleiden voorbijgangers om geheel vrijblijvend de exposities te bezoeken.

Galerie DNA laat ook wisselende gastexposanten uit verschillende beeldende disciplines exposeren. Het uitgangspunt bij het samenstellen van exposities is de originaliteit van het werk en de match met de vaste collectie ruimtelijk werk.

Openingstijden

donderdag t/m zaterdagmiddag en elke 1ste zondag van de maand 12.00 tot 16.00 uur.

Stuur een bericht naar galerie DNA