galerie DNA

Expositie is afgelopen

Verstild verleden

Tentoonstelling 07-07-2022 t/m 30-07-2022 > Deventer
galerie DNA Verstild verleden
Al eens met ingehouden adem in een van de stoffige lockers van een verlaten fabriekspand gezeten terwijl de beheerder van het gebouw op enige meters afstand langsloopt?
Wil Westerweel laat je graag de foto’s zien die hij na dit moment heeft weten te maken!
Deze foto’s zijn te zien bij galerie DNA.
Wil Westerweel is urbex fotograaf uit Zutphen en heeft minstens 600 locaties in het buitenland bezocht tijdens zijn jarenlange omzwervingen door Europa.
Hij neemt je graag mee naar de wereld waarin hij zich echt thuis voelt, namelijk die van het op tijd wegduiken, de adrenaline, het stof, de kuitenbijters, het mooie licht, de verbazing, de gammele houten vloeren, de beveiligers en vooral… die van de werkelijk adembenemende locaties.
Verlaten, vervallen gebouwen zoals leegstaande boerderijen, ziekenhuizen, fabrieken, kastelen, discotheken en kerken bezoekt hij regelmatig. Niet zonder gevaar, op zoek naar de schoonheid van het verval.
Ben je nieuwsgierig naar de bijzondere locaties en naar het verhaal erachter, de anekdotes?
Kom dan naar galerie DNA. Wil je de kunstenaar zelf ontmoeten in de galerie, dat kan op zaterdag 30 juli a.s. is Wil Westerweel aanwezig van 14.00 – 16.00 uur.
Hij exposeert samen met de beelden van Anneke Mensink en Noëlla Moen.
Expositie: ‘Verstild verleden’
7 juli t/m 30 juli 2022
Open: do. t/m za. 12.00 – 16.00 uur en 1e zondag van de maand
Galerie DNA
Golstraat 9
7415 BN Deventer
www.galeriedna.nl
galerie DNA Deventer
sfeerimpressie expositie Dorien Plaat met installatie van Anneke Mensink
galerie DNA Deventer (2)
Tekening Johannah de Vries met sculptuur Anneke Mensink
galerie DNA Deventer (3)
Kunstwerk van Anneke Mensink en schilderij van Margot Olde Loohuis
galerie DNA Deventer (4)
Noëlla Moen - The Light Within

Ontmoet de kunstenaars en hun kunst bij galerie DNA

Aan de Golstraat 9, in het historische hart van Deventer is in het voorjaar van 2020 een nieuwe galerie voor hedendaagse en eigenzinnige kunst geopend voor het publiek. Hier heeft beeldend kunstenaar (en nu ook galeriehouder Anneke Mensink) een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan. In haar moderne galerie wordt permanent eigen ruimtelijk werk getoond samen met dat van haar vaste gastexposant. De kunstenaars van galerie DNA zijn ervan overtuigd dat kunst die mensen raakt, voortkomt uit het persoonlijke verhaal van de kunstenaar. Daarom zijn zij er trots op dat bezoekers van de galerie meestal één van de kunstenaars persoonlijk kan ontmoeten en soms aan het werk kan zien. De steeds veranderende etalages vormen een boeiende kijkplek en verleiden voorbijgangers om geheel vrijblijvend de exposities te bezoeken.

Galerie DNA laat ook wisselende gastexposanten uit verschillende beeldende disciplines exposeren. Het uitgangspunt bij het samenstellen van exposities is de originaliteit van het werk en de match met de vaste collectie ruimtelijk werk.

Openingstijden

donderdag t/m zaterdagmiddag en elke 1ste zondag van de maand 12.00 tot 16.00 uur.

Contact

galerie DNA
Golstraat 9
7411 BN Deventer
Nederland
Tel: 0630176113

www.galeriedna.nl

22 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar galerie DNA