Galerie Zône

Expositie is afgelopen

'Flatliners en Wolkenkrabbers', werk van Judith Koning en Marcel van Pinxteren

Tentoonstelling 02-09-2020 t/m 30-09-2020 > Leiden
Galerie Zône 'Flatliners en Wolkenkrabbers', werk van Judith Koning en Marcel van Pinxteren
Marcel van Pinxteren, Dode vogel, olieverf; Judith Koning, Spreeuw, mixed media
Duo-expositie 'Flatliners en Wolkenkrabbers', werk van Judith Koning en Marcel van Pinxteren in Galerie Zône

Judith Koning toont in deze expositie mixed media. Ze maakte dit werk van gebruikt textiel en papierprenten, uitgeknipt uit tweedehands boeken. Koning heeft zich laten inspireren door de fantasiewereld in het schilderij ‘Antonius drieluik’ van Jeroen Bosch en haar kwetsbaarheid met een vleugje van het werk van Joseph Cornell en Anne ten Donkelaar.
Van Marcel van Pinxteren zijn olieverfschilderijen te zien, onder meer geabstraheerde landschappen met realistische wolkenpartijen. Zich laten toeren door het Noord-Hollandse landschap. Daar haalt hij de inspiratie voor zijn schilderijen vandaan. Van Pinxteren bestudeert ook graag een, op zijn werk als huisschilder in de dakgoot gevonden, dode vogel.
Judith is afgestudeerd aan de Rietveld academie en de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Marcel aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Beiden wonen en werken in Schagen.

De expositie ’ Flatliners en Wolkenkrabbers'’ is te zien van 2 t/m 30 september 2020 in Galerie Zône. Adres en openingstijden van Galerie Zône: Nieuwstraat 17b in Leiden, wo t/m vr 12-18 uur, za 10-17 uur, zondag 13-17 uur.
Galerie Zône Leiden
Galerie Zône ligt in het hart van Leiden
Galerie Zône Leiden (2)
Galerie Zône, Nieuwstraat 17B Leiden

Galerie Zône is een initiatief van kunstenaars en vormgevers. De basiscollectie in galerie Zône bestaat uit het werk van de leden en is daardoor heel divers, van meubels, lampen, keramiek en sieraden tot textiel, mode en tassen. De ontwerpen zijn altijd handgemaakt en unica’s. In galerie Zône kunt u ook terecht om uw eigen ideeën in overleg te laten uitvoeren.
Er is altijd een van de kunstenaars aanwezig om met u van gedachten te wisselen.
We bieden daarnaast andere kunstenaars mogelijkheid te exposeren. Zo organiseren we iedere maand een nieuwe wandexpositie.

Openingstijden

woensdag t/m vrijdag:12.00 – 18.00 uur
zaterdag: 10 – 17 uur
zondag: 13 – 17 uur

  • Keramiek
  • Design
  • Sieraden
  • Textiel

Stuur een bericht naar "Galerie Zône"