Galerie Persoon

Expositie is afgelopen

Tjikkie Kreuger - het leven, haar kunst en hierna

Tentoonstelling 18-02-2021 t/m 20-03-2021 > Eersel
Galerie Persoon Tjikkie Kreuger - het leven, haar kunst en hierna
Een greep uit de schetsboeken van Tjikkie.
Galerie Persoon Tjikkie Kreuger - het leven, haar kunst en hierna (2)
'Samen op weg'
Galerie Persoon Tjikkie Kreuger - het leven, haar kunst en hierna (3)
Boek cover - Amerens Hedwich
Op 18 februari 2021 zou beeldhouwster Tjikkie Kreuger 80 jaar zijn geworden. Helaas mocht het niet zo zijn en stierf ze veel te jong. Om de nalatenschap van Tjikkie te eren zullen wij op haar geboortedag starten met een postume tentoonstelling. Tijdens deze expositie zal haar dochter Amerens Hedwich ook een prachtig boek over het werk en leven van Tjikkie presenteren waar ze de afgelopen 2 jaar aan werkte.

De expositie omvat een serie ongelimiteerde kleine beeldjes en enkele grote beelden in oplage. Naast de beelden van Tjikkie zal ook werk van kunstenaar Anne Rensen te zien zijn. Zij deelden niet alleen een passie voor kunst maar ook een warme vriendschap en exposeerden regelmatig samen.
Galerie Persoon Eersel
Galerie Persoon is gelegen op het prachtige Domein Oogenlust net buiten Eersel.
Galerie Persoon Eersel (2)
Galerie Persoon Eersel (3)
Galerie Persoon Eersel (4)

Onze galerie voor hedendaagse kunst bevindt zich op het prachtige Domein Oogenlust in Eersel. De collectie omvat een zeer breed aanbod uit verschillende kunstdisciplines. U vindt er onder andere schilderijen, bronzen sculpturen, glasobjecten en fotografie van gerenommeerde kunstenaars uit heel Europa. Naast onze frequent wisselende tentoonstellingen kunt u ons ook bezoeken voor een wandeling over het Domein of voor de kunstuitleen.

Openingstijden

dinsdag t/m zaterdag van 10 tot 17 uur

Stuur een bericht naar "Galerie Persoon"