Krista Israel

Expositie is afgelopen

Not Grandma's Glass

Tentoonstelling 01-12-2021 t/m 31-12-2021 > Woudenberg
Krista Israel Not Grandma's Glass
Www.notgrandmasglass.com
Www.habatat.com
Virtuele solo expositie gehost door Habatat Galleries USA.

Not Grandma's Glass is een nieuw evenement van Habatat Galleries, een competitie met 12 virtuele solo's in 2021. Alle uitgenodigde kunstenaars staan bekend dat zij de grenzen van hun verkozen materiaal opzoeken.
4 Kunstenaars worden geselecteerd voor het 2e jaar van de competitie, dit gebeurd dmv publieke stemming. De winnaar wordt in 2022 bekend gemaakt.

www.habatat.com
www.notgrandmasglass.com
Krista Israel Woudenberg
Qu'est-ce Que C'est?

2013
Glas, mixed media
Krista Israel Woudenberg (2)
Smell Like Roses But It's All Horseshit
2020
Glas, mixed media
Krista Israel Woudenberg (3)
We've Been Sugared
2018
Glas, mixed media
Krista Israel Woudenberg (4)
Best Served Gold
2018
Glas, mixed media

Krista Israel is een Nederlandse kunstenaar met een focus op glas. Als je naar haar werk kijkt is het alsof je een verhaal binnengaat. De kunstwerken zijn een lust voor het oog, maar er zit een laagje bitterzoetheid in ieder van hen. Haar werken zijn in een realistische stijl, maar het gaat niet om de abjecte werkelijkheid. Krista is een kunstenaar die gebruik maakt van een grote verscheidenheid aan technieken, waarbij ze de natuurlijke eigenschappen van glas gebruikt om haar gedachten en reflecties over de wereld en de mens uit te drukken en zo in te spelen op de behoeften van ons welzijn. De combinatie van verschillende technieken, materialen en haar gedachten maken haar werk complex en intrigerend.

Stuur een bericht naar Krista Israel