galerie H10a

Expositie is afgelopen

Gerda Dapper en Joke van Beetem

Tentoonstelling 15-05-2021 t/m 19-06-2021 > Apeldoorn
Gerda Dapper behoorde tot de laatste 3 genomineerden van Apeldoorn Art 055 en ze mocht in het Rijksmuseum exposeren met een portret van haar. Sinds jaar en dag tekent en schildert ze naar model. Het lichaam maar vooral het portret is haar passie. De huid een kleurenpalet waar je niet op uit gekeken raakt. De essentie van een portret, de ogen, de blik, de pose en het licht. Haar stijl is figuratief en een vlotte toets. Tekenen, schilderen, aquarelleren en druktechnieken zijn zoal haar media.

Joke van Beetem vervaardigt beeldhouwwerk in natuursteen. Haar vormgeving is abstract, geometrisch en organisch. Joke is geschoold in techniek door beeldhouwers en steenhouwers in binnen- en buitenland en zij is voorts werkzaam vanuit eigen autonome ontwikkeling. Joke’s interesse in architectuur, industriële vormgeving, geometrie en diverse abstracte kunstuitingen zijn terug te vinden in haar werk. Zo ontstaan haar composities voor reliëfs in strenge vormtaal van lijnenspel, vlakverdeling, contrast en ritme.
galerie H10a Apeldoorn
de galerie in de Eglantier

Galerie H10a is sinds februari 2017 gevestigd in het winkelcentrum De Eglantier, in de wijk De Maten in Apeldoorn.
De insteek was – en is nog steeds – om op een toegankelijke en laagdrempelige manier collega’s een podium te bieden, naast het tonen van eigen werk.
Het Collectief bestaat nu uit:
Jan Willem Byvank
Anneke Eggermont - schilderijen
Ineke Moes - keramiek
Kees Woestenenk - sculptuur, tekeningen, fotografie

Openingstijden

zaterdags 13-17 uur en op afspraak

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Fotografie

Stuur een bericht naar galerie H10a