Gallery Lukisan

Expositie is afgelopen

Paper Matters

Tentoonstelling 26-06-2021 t/m 07-08-2021 > Bergen op Zoom
Gallery Lukisan Paper Matters
Gallery Lukisan Paper Matters (2)
Gallery Lukisan Paper Matters (3)
Gallery Lukisan Paper Matters (4)
Gallery Lukisan Paper Matters (5)
Tentoonstelling “Paper Matters” bij Gallery Lukisan, Bergen op Zoom, laat werken van 2 kunstenaars die zich laten inspireren door het veelzijdige medium papier.

Laura Casas Valle, is een grafisch kunstenaar uit Arnhem. In haar werk is de menselijke figuur een terugkerend gegeven. Ze laat zich graag inspireren door de natuur, architectuur en beelden uit de media. Voor deze tentoonstelling onderzoekt ze de ruimtelijkheid van het traditionele platte vlak van een etsafdruk, breekt het open en laat de toeschouwer letterlijk binnen in het kunstwerk gluren.

Herlambang Bayu Aji is een kunstenaar, oorspronkelijk uit Indonesië, die in Berlijn woont en werkt. Zijn werk kenmerkt zich door de samensmelting van multi-culturele identiteiten en mythologieën. Voor deze tentoonstelling maakt de kunstenaar een installatie die bestaat uit verschillende papier-maché beelden, uitgeknipte papier figuren en schilderijen, begeleid met een uniek stuk muziek, gecomponeerd en gespeeld door de kunstenaar zelf.
Gallery Lukisan Bergen op Zoom
Gallery Lukisan Bergen op Zoom (2)

Gallery Lukisan is een kunstgalerie voor hedendaagse kunst uit met name Indonesië, naast een platform voor Nederlandse kunstenaars

Openingstijden

donderdag-zaterdag: 11-17 uur

Contact

Gallery Lukisan
Moeregrebstraat 72
4611JD Bergen op Zoom
Nederland
Tel: +31646063424
E-mail: info@lukisan.nl

lukisan.art

36 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Gallery Lukisan