Gallery Lukisan

Expositie is afgelopen

Grafiek 2022 "Ontmoeten"

Tentoonstelling 07-10-2022 t/m 26-11-2022 > Bergen op Zoom
Gallery Lukisan Grafiek 2022 Ontmoeten
Grafiek2022 is een landelijke grafiekmanifestatie met als verbindend thema ‘ontmoeten’. Dit komt terug in de samenwerking tussen Gallery Lukisan en graficus Peter Franssen: voor de exposities die ze samenstelden hebben ze elkaar letterlijk ontmoet. Voor de deelnemende grafici is het een ontmoeting met elkaars werk. De bezoeker ontmoet natuurlijk hetzelfde werk, maar kan ook zelf aan de slag tijdens workshops. Een ontmoeting met de technieken.

Als laatste is er een speciaal project gestart in samenwerking met de Internationale Schakel Klas (ISK) uit Bergen op Zoom, hierin zitten kinderen die korter dan twee jaar in Nederland zijn en zich zo kunnen voorbereiden op het Nederlandse onderwijs. Zij gaan in het atelier van Peter Franssen zelf grafiek maken. Een ontmoeting met een wereld die voor hen minder vanzelfsprekend is, maar waarin zij zich hopelijk thuis zullen voelen.
Gallery Lukisan Bergen op Zoom
Gallery Lukisan Bergen op Zoom (2)

Gallery Lukisan is een kunstgalerie voor hedendaagse kunst uit met name Indonesië, naast een platform voor Nederlandse kunstenaars

Openingstijden

donderdag-zaterdag: 11-17 uur

Contact

Gallery Lukisan
Moeregrebstraat 72
4611JD Bergen op Zoom
Nederland
Tel: +31646063424
E-mail: info@lukisan.nl

lukisan.art

24 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Gallery Lukisan