Mevrouw Boon

Nu te zien

Mevrouw Boon 2024

Tentoonstelling t/m 14-12-2024 > Moordrecht
Mevrouw Boon Mevrouw Boon 2024
Mevrouw Boon Mevrouw Boon 2024 (2)
Mevrouw Boon Mevrouw Boon 2024 (3)
Elk jaar - van mei tot en met december - exposeert de kleurrijke mini-galerie Mevrouw Boon in Moordrecht het eigenzinnige en uitgesproken werk van kunstenaars uit het hele land. In 2024 zijn de thema's:

> Old Spirits, New Voices: Mevrouw Boon - gevestigd in het (rijks)monumentale Ambachtshuis uit 1796 - nodigt kunstenaars uit die een moderne interpretatie geven aan het verleden.

> FREEDOM!: Mevrouw Boon maakt graag de weg vrij voor makers die vrijheid van zelfexpressie in volle glorie uitdragen.

> Wunderschön: Soms is iets gewoon mooi om naar te kijken. Bewonder de wonderlijke werken van kunstenaars die zich door pure schoonheid hebben laten inspireren.

Met werk binnen deze drie thema's van o.a. Angela Scholten, Marianne van Heeswijk, Saskia Hoeboer & Elly Swets.
Mevrouw Boon Moordrecht
Mevrouw Boon Moordrecht (2)

Galerie Mevrouw Boon exposeert het werk van kunstenaars uit het hele land: van schilderkunst, beeldhouwkunst en assemblages tot glaskunst, draagbare (textiel)kunst en street art. Laat je verrassen door bonte kleuren, gekke vormen en eigenzinnige ideeën. Of breng een bezoek aan een van de unieke voorstellingen in het intieme huiskamertheater boven de galerie.

Mevrouw Boon is gevestigd in het historische Ambachtshuis uit 1796 in Moordrecht, een verborgen pareltje in het Groene Hart.

Openingstijden

Van mei tot en met december is galerie Mevrouw Boon (ongeveer) een weekend per maand geopend. Info, openingstijden & tickets voor het huiskamertheater vind je op de website van Mevrouw Boon.

Stuur een bericht naar Mevrouw Boon