Hortense de Kooter

Zomerexpositie bij Sille Gallery. Dit jaar is het thema ‘Draai’.

Tentoonstelling t/m 25-08-2021 > Oudewater
In de zomermaanden van 2021 is er weer een Zomerexpositie bij Sille Gallery. Dit jaar is het thema ‘Draai’.

We kunnen er echt niet meer omheen. Kunstenaars zijn helemaal los gegaan met het thema ‘Draai’. Raderen draaien die niet meer te stoppen zijn. Cirkels, lussen, dans, roteren en een vloeiend samenspel gaat men zeker tegenkomen. Een dynamisch thema dat zowel in vorm als in onderwerp uitgebeeld kan worden. Denk hierbij aan plaatjes draaien of een wasje draaien maar ook aan bijvoorbeeld wentelen en krullen. Het thema verwijst naar alles wat rond gaat of cirkelvormige bewegingen heeft.

Om tot een spannende tentoonstelling op niveau te komen, hebben kunstenaars binnen hun eigen stijl een of meerdere topstukken gemaakt binnen het thema. De inschrijvingen zijn beoordeeld op eigenheid, originaliteit, kwaliteit. Het moet een vernieuwend karakter bezitten waarmee de kunstenaar het thema Draai heeft verenigd in zijn kunst.

De zomerexpositie start in het openingsweekend van zaterdag 12 en zondag 13 juni en loopt t/m eind augustus 2021.Sille Gallery
Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater
Nederland
Hortense de Kooter Zoetermeer
Merrie met veulen op waren grote gemaakt van recycle materiaal.

Biografie
Hortense de Kooter geboren in 1969 in Frankrijk is opgegroeid op Stoeterij “De Kraal” in Bleiswijk. Na de vrije school afgerond te hebben in 1990 volgende ze de kunstacademie in Rotterdam maar het vak Beeldhouwen heeft ze geleerd van Hansje den Hollander.

Sinds 1995 exposeerd ze haar beelden op atelierdagen en in diverse galeries. Onder andere galerie Aelbrecht, galerie Laerken, de Hollandsche maagd, de Kunstschouw, beeldentuin de Pol, Ateliers Baztille en bij Sille Gallery.
  • Beeldhouwkunst
  • Sculptuur
  • Tekeningen
  • Beeldentuin

Stuur een bericht naar "Hortense de Kooter"