Kunstcollectief Purmerend

Expositie is afgelopen

Kunstroute Purmerend 2021

Tentoonstelling 02-10-2021 t/m 03-10-2021 > Purmerend
Kunstcollectief Purmerend Kunstroute Purmerend 2021
Ook dit jaar staat Purmerend het eerste weekend van oktober in het teken van de Kunstroute. 33 lokale kunstenaars van het Kunstcollectief Purmerend openen op zaterdag 2 oktober en zondag 3 oktober van 11.00-17.00 uur hun atelier of gastlocatie om u kennis te laten maken met hun werken. Verschillende disciplines zijn vertegenwoordigd, zodat er voor u een gevarieerd aanbod is. Van schilderkunst tot beeldhouwen en van textiel tot keramiek. U wordt gastvrij ontvangen en kunt hun kunst vrijblijvend bekijken. Uiteraard zal de kunstenaar enthousiast vertellen over zijn/haar werkwijze.

U kunt uw bezoek voorbereiden door wandelend langs 22 etalages in de Purmerendse binnenstad alvast kennis te maken met de deelnemende kunstenaars. De wandelroute Kunst in de etalage en het gratis routeboekje van de Kunstroute -waarin alle deelnemende kunstenaars en de expositielocaties worden gepresenteerd- zijn verkrijgbaar bij de VVV en alle deelnemende winkels of te downloaden op onze website www.kunstcollectiefpurmerend.nl. Op onze website kunt u ook online kennis maken met alle deelnemers en een aantal van hun kunstwerken.
Kunstcollectief Purmerend Purmerend

Het Kunstcollectief Purmerend heeft als doel het bevorderen en zichtbaar maken van kunst in Purmerend. Daarnaast wil de stichting ook de contacten tussen kunstenaars onderling bevorderen. Dit doen we o.a met de Kunstroute, Etalageroute en diverse andere activiteiten.

Contact

Kunstcollectief Purmerend
Sandvisbaai, 3
1448 SR Purmerend
Nederland
Tel: 0643796304

www.kunstroutepurmerend.nl

35 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Kunstcollectief Purmerend