Kunstcollectief Purmerend

Expositie is afgelopen

Purmerendse Sterren op het doek

Tentoonstelling 05-02-2022 t/m 12-03-2022 > Purmerend
Kunstcollectief Purmerend Purmerendse Sterren op het doek
In het kader van de Purmerendse Sterren op het doek hebben 10 kunstenaars van het Kunstcollectief Purmerend goochelaar David Nathan geportretteerd. De tien portretten zijn van 5 februari tot en met 12 maart 2022 te zien op de eerste verdieping van theater De Purmaryn.

Op zaterdag 26 februari 2022 kiest David Nathan tussen 14.00 en 15.00 uur zijn favoriete portret uit. Het uitgekozen werk krijgt een mooie plek in zijn oefenstudio. De kunstenaar van het gekozen werk krijgt een prijs.

Maar ook het publiek mag stemmen! Dat kan van 5 t/m 25 februari ter plekke in de Purmaryn waar de stemformulieren klaar liggen of online via de website van Kunstcollectief: https://www.kunstroutepurmerend.nl/online-stemmen-voor-sterren-op-het-doek/. Het werk met de meeste stemmen krijgt de publieksprijs. Onder de stemmers wordt een theaterbon verloot.
Ook de winnaar van de publieksprijs wordt op 26 februari bekend gemaakt.
Kunstcollectief Purmerend Purmerend

Het Kunstcollectief Purmerend heeft als doel het bevorderen en zichtbaar maken van kunst in Purmerend. Daarnaast wil de stichting ook de contacten tussen kunstenaars onderling bevorderen. Dit doen we o.a met de Kunstroute, Etalageroute en diverse andere activiteiten.

Contact

Kunstcollectief Purmerend
Sandvisbaai, 3
1448 SR Purmerend
Nederland
Tel: 0643796304

www.kunstroutepurmerend.nl

35 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Kunstcollectief Purmerend