Kunstcollectief Purmerend

Expositie is afgelopen

Kunst in de Etalage

Tentoonstelling 10-09-2022 t/m 30-09-2022 > Purmerend
Wandel eens langs kunst in de etalages van Purmerend

Op zaterdag 10 september 2022 wordt om 11.00 uur Kunst in de etalage feestelijk geopend bij Fred's Atelier aan de Breedstraat 16. Astrid Lagerburg, deelnemer van de Kunst- en Etalageroute en tevens werkzaam bij Fred's Atelier als artistiek begeleider, zal iets vertellen over de geschiedenis van Fred's Atelier. Daarna is er gelegenheid het kunstatelier achterin de winkel te bezoeken en zullen twee van hun kunstenaars iets vertellen over het werk dat daar te zien is.

Drie weken voorafgaand aan de Kunstroute Purmerend (die plaats vindt op 1 & 2 oktober) stellen winkeliers in de binnenstad van Purmerend hun etalages beschikbaar aan de kunstenaars. In elke deelnemende winkel is minimaal één kunstwerk van een kunstenaar te zien; dit keer een vrij werk zonder een vooraf opgegeven thema. Er is een wandelroute uitgezet om alle kunstwerken te kunnen bewonderen. Wandelend langs de etalages kunt u zich alvast voorbereiden op uw bezoek aan de Kunstroute in het eerste weekend van oktober. De wandelroute en het gratis routeboekje van de Kunstroute zijn verkrijgbaar bij de VVV en alle deelnemende winkels. Beide routes zijn ook te downloaden op de website van Kunstcollectief Purmerend, www.kunstcollectiefpurmerend.nl.
Kunstcollectief Purmerend Purmerend

Het Kunstcollectief Purmerend heeft als doel het bevorderen en zichtbaar maken van kunst in Purmerend. Daarnaast wil de stichting ook de contacten tussen kunstenaars onderling bevorderen. Dit doen we o.a met de Kunstroute, Etalageroute en diverse andere activiteiten.

Contact

Kunstcollectief Purmerend
Sandvisbaai, 3
1448 SR Purmerend
Nederland
Tel: 0643796304

www.kunstroutepurmerend.nl

5 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Kunstcollectief Purmerend