KUNSTHUIS André

Expositie is afgelopen

Ontdek de portretkunst van cursisten bij Kunsthuis André

Tentoonstelling 02-07-2024 t/m 09-07-2024 > Middelburg
KUNSTHUIS André Ontdek de portretkunst van cursisten bij Kunsthuis André
KUNSTHUIS André Ontdek de portretkunst van cursisten bij Kunsthuis André (2)
KUNSTHUIS André Ontdek de portretkunst van cursisten bij Kunsthuis André (3)
KUNSTHUIS André Ontdek de portretkunst van cursisten bij Kunsthuis André (4)
Ontdek de kunst van het klassieke portrettekenen tijdens een unieke expositie bij Kunsthuis André in Middelburg! Op zondagmiddag 2 juni, van 13:00 tot 17:00 uur, bent u van harte welkom om het indrukwekkende werk van onze cursisten te bewonderen. Deze talentvolle kunstenaars hebben onder de bezielende leiding van André Romijn de fijne kneepjes van het portrettekenen meester gemaakt in onze cursus 'Meesterschap in portrettekenen: De basis van klassiek tekenen'.

Artistieke reis
Deze tentoonstelling markeert het hoogtepunt van een intensieve cursus waarin cursisten in tien lessen van elk 2,5 uur ondergedompeld werden in de technieken en principes van klassiek realisme. Van het lijntekenen en het ontwikkelen van oog-handcoördinatie tot het meesterlijk weergeven van verhoudingen en details van het menselijk gezicht, elke stap van hun artistieke reis is terug te zien in hun werk.
We nodigen u uit om deze bijzondere middag bij te wonen waarop u niet alleen kunt genieten van prachtige kunstwerken, maar ook kunt samenzijn met gelijkgestemden onder het genot van een hapje en een drankje. De toegang is gratis, en de sfeer belooft warm en inspirerend te zijn.

Goed nieuws!
Geïnspireerd geraakt? Goed nieuws! In september start een nieuwe sessie van deze cursus waar nog enkele plaatsen beschikbaar zijn. Of u nu beginner bent of uw vaardigheden verder wilt verfijnen, deze cursus biedt een solide basis in de klassieke portretkunst, voorbereidend op vervolgstudies en zelfs olieverfschilderen. Met een kleine groep van maximaal vijf personen garanderen we persoonlijke aandacht en een informele sfeer, ideaal voor zowel ontdekking als verdieping.
Grijp de kans om uzelf artistiek te ontwikkelen en wellicht uw eerste stappen te zetten naar een eigen portfolio. Voor meer informatie over de cursus en om u aan te melden, bezoek ons tijdens de expositie of neem contact op met Kunsthuis André.

Laat u inspireren
Mis deze kans niet om de magie van klassiek portrettekenen te ervaren, en laat u inspireren door de kunstwerken van opkomende lokale kunstenaars in het hart van Middelburg.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Kunsthuis André!
Segeersstraat 43, 4331 JM, Middelburg.
Website: https://romijnart.com/nl/
KUNSTHUIS André Middelburg
Kunsthuis André
Segeersstraat 43
4331 JM Middelburg
Nederland

André Romijn, autodidact op het gebied van portretschilderen en figuratief schilderen, creëert kunst die de traditionele grenzen van de vrouw overschrijdt. Met olieverf en vaak bladgoud als medium onthult zijn kunst boeiende verhalen, van intieme studies tot grootse composities, die zijn veelzijdige artistieke identiteit weerspiegelen. Romijns werk is bekroond en wereldwijd tentoongesteld en bevindt zich in kunstcollecties over de hele wereld. Zijn suggestieve penseelstreken nodigen uit tot het verkennen van de menselijke ervaring. André werkt vanuit Kunsthuis André te Middelburg.

Stuur een bericht naar KUNSTHUIS André