Wouter Springer

Expositie is afgelopen

Urban Sketches

Tentoonstelling 10-03-2022 t/m 05-04-2022 > Rotterdam
Met Kunstenaarscollectief Karmijn hebben we regelmatig middagen waarop we sketchen. Als afronding van een aantal middagen organiseerden we een expositie in Brasserie Uit 't Zuiden.
Wouter Springer Rotterdam
Collapsing eclips - 50 x 70 cm - Oost-Indische inkt met aquarel op high pressed papier. Geëxposeerd op WNDRLND NR.3 bij SPOONK Art Cantina in Leeuwarden (januari - mei)

Het werk van Springer omvat surrealistisch, absurdistisch en psychedelisch - soms het abstracte opzoekend - werk. Verschillende technieken worden vaak gecombineerd, voor tekeningen blijft Oost-Indische een favoriet.

Na afgestudeerd te zijn op Journalistiek bleek al snel dat hij niet zijn creativiteit kwijt kon in deze sector. Er volgde een zoektocht door diverse creatieve disciplines. Dat uit zich nu wel eens met een installatie, met facetten van poëzie, (experimentele) film, voice-overs, tekeningen en schilderijen.

Springer werkt zowel in opdracht als dat hij vrij werk realiseert.

Zijn website www.wouterspringer.nl toont enkele van zijn werken. Op Instagram (https://www.instagram.com/wouter_springer) wordt een actueler beeld van waar hij mee bezig is weergegeven.

Contact

Wouter Springer
Mathenesserweg, 87-A3
3027 HJ Rotterdam
Nederland
Tel: 0643973656

www.wouterspringer.nl

88 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Wouter Springer