hoofdmenu
volgende Kunstenaar in Gouda
favorietenVerwijder uit favorieten
1 (12)

Anita Gaasbeek

Expositie is afgelopen

Theater: Karel Gomes (beelden) en Anita Gaasbeek (schilderijen)

Tentoonstelling 14-01-2012 t/m 11-02-2012 > Gouda
Anita Gaasbeek Theater: Karel Gomes (beelden) en Anita Gaasbeek (schilderijen)

Galerie De Hollandsche Maagd presenteert van 14 januari t/m 11 februari 2012 beelden van Karel Gomes en schilderijen van Anita Gaasbeek naar aanleiding van dans en theater. Karel Gomes werd geboren in Rotterdam en volgde aanvankelijk een opleiding tot altviolist, maar ging kunst studeren aan de Rijksakademie van beeldende kunsten in Amsterdam. Hij werkt figuratief maar wenst niet tot enige kunststroming gerekend te worden. Hij creëert mens- en dierfiguren. Beelden van Karel Gomes bevinden zich onder andere in het Rijksmuseum, het Amsterdams Historisch Museum in Amsterdam en het Centraal Museum in Utrecht. Van Karel Gomes worden zijn dansende nonnen geëxposeerd, zijn Commedia dell'arte-personages en dierfiguren. Naast de beelden zijn er dansschetsen die Anita Gaasbeek o.m. maakte in de studio’s van Scapino Ballet samen met schilderijen in acryl/gemengde technieken op papier en linnen van moderne dans en de Argentijnse tango.

Anita Gaasbeek

  • Schilderkunst
  • Manifestatie
  • Grafiek
  • Tekeningen
  • Design

Sinds mei 2008 woon en werk ik in Galerie/atelier De Hollandsche Maagd in de historische binnenstad van Gouda. In Galerie de Hollandsche Maagd richt ik exposities in met hedendaagse beeldende kunst van diverse kunstenaars. onder meer schetsen, schilderijen , sculpturen, grafiek, sieraden en glas. Ook laat ik van tijd tot tijd mijn eigen werk zien: schetsen en schilderijen van mensen in beweging. Op openingstijden kunnen bezoekers vaak ook een kijkje nemen in mijn atelier.

Openingstijden

Galerie/atelier De Hollandsche Maagd is geopend op do-vr van 13-17uur, za van 11-17uur. Daarnaast zijn bezoekers ook welkom als er OPEN op de deur hangt en alle dagen op afspraak (t.0615386063)

Adres De Hollandsche Maagd
Oosthaven 28, 2801 PD Gouda
tel. 0182-511966
Galerie De Hollandsche Maagd

Anita Gaasbeek
Oosthaven 28
2801 PD Gouda
Nederland
Tel: 06 15 38 60 63

www.anitagaasbeek.nl

Anita Gaasbeek Gouda

2218 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "Anita Gaasbeek"