Margreet de Vries

Meer...
Expositie is afgelopen

KERA-TEX 2011

Tentoonstelling 22-10-2011 t/m 06-10-2011 > Bilthoven

Deelname aan de Tentoonstelling Kera-Tex.

Klei en textiel, al duizenden jaren belangrijke materialen voor het vervaardigen van gebruiksvoorwerpen. Ook in de kunstwereld wordt volop met deze materialen geëxperimenteerd. Nog steeds weten kunstenaars nieuwe invalshoeken te vinden. Tijdens de expositie KERA-TEX 2011 zal de combinatie van de twee disciplines laten zien dat keramiek en textiel anno 2011 nog steeds in staat zijn het publiek te verwonderen.

Terra Art Project selecteerde vijftig keramisten die hun visie mogen tonen op de relatie tussen keramiek en textiel. Zij zullen ieder vijf werken exposeren in de kunsthal TERRATORIUM. Een grote hoeveelheid exposanten zal zorgen voor veel diversiteit. Er werden geen beperkingen opgelegd wat betreft grootte en onderwerp en iedere keramist is vrij het thema op een eigen manier te interpreteren. Bijzonder is dat een groot deel van de werken die te zien zullen zijn, speciaal voor deze verkoopexpositie werd vervaardigd.

De expositie zal het boeiende resultaat tonen van het contrast maar ook het contact tussen het de hardheid van keramiek en het zachte van textiel. De uniekheid en diversiteit zullen zorgen voor een hoop kijkplezier zonder dat hier specifieke kennis van kunst voor is vereist. Dit maakt KERA-TEX 2011 voor iedereen de moeite van het bezoek waard.

Wanneer: Feestelijke opening 22-10 om 16.00 uur
hierna t/m 6 november elke zaterdag en zondag van 13.00-17.00 uur
Waar: Kunsthal TERRATORIUM, Philipsstraat 18 (wijknummer 22), Zoetermeer.

Margreet de Vries Bilthoven

Stuur een bericht naar "Margreet de Vries"