Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken

Expositie is afgelopen

GEO <> EGO - werken van Irmlinda de Vries

Tentoonstelling 10-02-2017 t/m 08-03-2017 > Amsterdam
Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken GEO <> EGO - werken van Irmlinda de Vries
Irmlinda de Vries onderscheidt in haar artistieke proces een aantal in elkaar overlopende fases. De expositie GEO <> EGO brengt die ontwikkeling in beeld door werken te tonen uit drie recente periodes van haar kunstenaarschap: Archaïsch werk, Industrieel werk en Kosmisch of Alchemistisch werk. Haar fases tonen een veelzijdige ontwikkeling van zwart-wit werken tot aan beelden van digitale oersoepen.

Irmlinda de Vries (1969) is beeldend kunstenaar, digitaal vormgever, dichter en dj. Ze studeerde aan de Willem de Kooning Academie, Rotterdam.

De expositie GEO <> EGO loopt tot en met 8 maart. Op 8 maart om 19:30-20:30 uur is de Gallery Talk in aanwezigheid van Irmlinda de Vries. Het Intercontinental Ensemble speelt een eigen compositie met als inspiratie het kunstwerk.

Lees meer op http://www.beeldendgesproken.nl/agenda/geo-ego-werken-van-irmlinda-de-vries/
Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken Amsterdam

Beeldend Gesproken is een kunstuitleen en galerie met een uitgebreide en gevarieerde collectie hedendaagse beeldende kunst. De collectie omvat ruim 2000 kunstwerken van meer dan honderd hedendaagse kunstenaars uit heel Nederland en wordt voortdurend aangevuld met nieuw werk. De gehele collectie is te bekijken op de website www.beeldendgesproken.nl.

Beeldend Gesproken is een gespecialiseerde kunstuitleen. Beeldend Gesproken werkt uitsluitend met professionele kunstenaars met een psychiatrische achtergrond. Alle kunstenaars hebben een eigen signatuur en werken actief aan hun carrière als beeldend kunstenaar. CV's van de kunstenaars kunt u op onze website lezen.

Beeldend Gesproken biedt speciale service aan bedrijven en organisaties, zoals advies over kunstaankoop en huur, het samenstellen van een collectie, breng- en omruilservice etc. Beeldend Gesproken leent en verkoopt uiteraard ook uit aan particulieren.

Volg Beeldend Gesproken op Facebook: www.facebook.com/beeldendgesproken

Openingstijden

ma: gesloten
di t/m vr: 11:00-18:00
za en zo: 12:00-17:00

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken