Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken

Expositie is afgelopen

MUEC #6 – Nieuwe aanwinsten

Tentoonstelling 15-03-2017 t/m 28-04-2017 > Amsterdam
Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken MUEC #6 – Nieuwe aanwinsten
The Saints are coming
Colin Laguna, Ariën van Lavieren en Simeon zijn de nieuwe kunstenaars in onze collectie. De groepsexpositie MUEC #6 toont werk van deze drie kunstenaars en nieuw, bijzonder werk van kunstenaars van wie we al langer werk in stock hebben.

MUEC #6 is een interactieve tentoonstelling. Bezoekers geven hun reacties en interpretaties op papier dat daarvoor klaar ligt. Genuanceerde feedback, associaties en ongezouten meningen zijn welkom. Natuurlijk reageren andere bezoekers daar weer op. Kortom, een interactieve tentoonstelling.

Beeldend Gesproken is de kunstuitleen uitsluitend voor professionele kunstenaars met een psychiatrische achtergrond. De meesten hebben kunstacademie gedaan, sommigen zijn autodidact. Bovendien heeft iedere kunstenaar een herkenbaar eigen oeuvre opgebouwd. Beeldend Gesproken zorgt ervoor dat het werk van deze kunstenaars de wereld in gaat.

De Gallery Talk is op woensdag 12 april om 19:30-20:30 uur. De Gallery Talk van Beeldend Gesproken is een interactieve oefening in het aandachtig kijken naar kunst. Wij nemen één werk uit de expositie MUEC #6 als basis voor dit gesprek. Daarna gaan wij op zoek naar associaties en bredere betekenissen. Asia Kuzmiczow, onze collectiebeheerder, leidt de Gallery Talk. Het Intercontinental Ensemble speelt een eigen compositie met als inspiratie het kunstwerk.
Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken Amsterdam

Beeldend Gesproken is een kunstuitleen en galerie met een uitgebreide en gevarieerde collectie hedendaagse beeldende kunst. De collectie omvat ruim 2000 kunstwerken van meer dan honderd hedendaagse kunstenaars uit heel Nederland en wordt voortdurend aangevuld met nieuw werk. De gehele collectie is te bekijken op de website www.beeldendgesproken.nl.

Beeldend Gesproken is een gespecialiseerde kunstuitleen. Beeldend Gesproken werkt uitsluitend met professionele kunstenaars met een psychiatrische achtergrond. Alle kunstenaars hebben een eigen signatuur en werken actief aan hun carrière als beeldend kunstenaar. CV's van de kunstenaars kunt u op onze website lezen.

Beeldend Gesproken biedt speciale service aan bedrijven en organisaties, zoals advies over kunstaankoop en huur, het samenstellen van een collectie, breng- en omruilservice etc. Beeldend Gesproken leent en verkoopt uiteraard ook uit aan particulieren.

Volg Beeldend Gesproken op Facebook: www.facebook.com/beeldendgesproken

Openingstijden

ma: gesloten
di t/m vr: 11:00-18:00
za en zo: 12:00-17:00

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken