Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken

Expositie is afgelopen

BINNENWERELD van Carla van Slooten

Tentoonstelling 01-10-2017 t/m 18-10-2017 > Amsterdam
Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken BINNENWERELD van Carla van Slooten
'Wij zijn licht' van Carla van Slooten
De expositie Binnenwereld toont ‘dagboektekeningen’ van Carla van Slooten.
Het maken van haar dagboektekeningen is voor Carla van Slooten een ontdekkingsreis, een energiestroom die op papier wordt gezet. Dagelijkse ervaringen in de buitenwereld of dingen die zich in haar binnenwereld afspelen, legt ze vast in tekeningen, waaraan ze vaak teksten toevoegt. Van Slooten is gefascineerd door de relatie tussen binnen- en buitenwereld: “Wat we in onze binnenwereld hebben, speelt zich ook af in de buitenwereld. Naarmate je jezelf beter kent, kun je een ander beter begrijpen en kun je de wereld met een open geest tegemoet treden.” De expositie is een reis in de binnenwereld van de kunstenaar, we lezen haar gedachten die vorm hebben gekregen in haar unieke stijl. Het veel voorkomende naakt in haar werk staat voor puurheid, het wezenlijke van de mens, de naakte waarheid.

Tijdens de expositie zijn er de volgende activiteiten: de Gallery Talk met de kunstenaar o.l.v. Asia Kuzmiczow, met muziek van het Intercontinental Ensemble op woensdag 11 oktober om 19:30-20:30 uur. En de Dichtersmiddag op zaterdag 14 oktober om 13:00-16:00 uur.
Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken Amsterdam

Beeldend Gesproken is een kunstuitleen en galerie met een uitgebreide en gevarieerde collectie hedendaagse beeldende kunst. De collectie omvat ruim 2000 kunstwerken van meer dan honderd hedendaagse kunstenaars uit heel Nederland en wordt voortdurend aangevuld met nieuw werk. De gehele collectie is te bekijken op de website www.beeldendgesproken.nl.

Beeldend Gesproken is een gespecialiseerde kunstuitleen. Beeldend Gesproken werkt uitsluitend met professionele kunstenaars met een psychiatrische achtergrond. Alle kunstenaars hebben een eigen signatuur en werken actief aan hun carrière als beeldend kunstenaar. CV's van de kunstenaars kunt u op onze website lezen.

Beeldend Gesproken biedt speciale service aan bedrijven en organisaties, zoals advies over kunstaankoop en huur, het samenstellen van een collectie, breng- en omruilservice etc. Beeldend Gesproken leent en verkoopt uiteraard ook uit aan particulieren.

Volg Beeldend Gesproken op Facebook: www.facebook.com/beeldendgesproken

Openingstijden

ma: gesloten
di t/m vr: 11:00-18:00
za en zo: 12:00-17:00

Stuur een bericht naar "Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken"