Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken

Expositie is afgelopen

Klein Geluk 2017 | verkoopexpositie

Tentoonstelling 01-12-2017 t/m 31-12-2017 > Amsterdam
Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken Klein Geluk 2017 | verkoopexpositie
Galerie Beeldend Gesproken hangt vanaf 1 december bomvol met kunstwerken waarmee jij jezelf of een ander heel blij gaat maken. Zo'n 20 kunstenaars uit de collectie van Beeldend Gesproken hangen hun mooiste kleine werken op. Er is van alles te zien: schilderijen, foto’s, grafiek in allerlei kleuren en technieken. Alle werken zijn te koop! 100 euro is de maximale prijs.

Tijdens de opening op vrijdag 1 december om 17:00 uur kan je meedingen naar een mooie prijs: een half jaar lang een kunstwerk naar keuze lenen! Meedoen kan door een originele titel voor een nu nog ‘untitled’ kunstwerk te bedenken en deze ter plekke in de wedstrijdbus te doen. De winnaar wordt aan het eind van de openingsavond bekend gemaakt door de kunstenaar.

Kom kijken en genieten! Want: klein geluk kan altijd nog groeien.

Deelnemende kunstenaars: Yair Aa, Lieselotte van den Akker, Peter van den Akker, Sook Bae, Dirk Bakker, Steven van den Broeke, Jaco Eikelenboom, Petra Fenijn, Iowa Hoorn, Noortje van Kramer, Kristien van de Kuil, Renneke van der Linden, Roos van Lierop, Nicolle Meijlink, Celine Michel, Kare, Judith Ockeloen, H.F. Van Steensel en Tinca Veerman.
Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken Amsterdam

Beeldend Gesproken is een kunstuitleen en galerie met een uitgebreide en gevarieerde collectie hedendaagse beeldende kunst. De collectie omvat ruim 2000 kunstwerken van meer dan honderd hedendaagse kunstenaars uit heel Nederland en wordt voortdurend aangevuld met nieuw werk. De gehele collectie is te bekijken op de website www.beeldendgesproken.nl.

Beeldend Gesproken is een gespecialiseerde kunstuitleen. Beeldend Gesproken werkt uitsluitend met professionele kunstenaars met een psychiatrische achtergrond. Alle kunstenaars hebben een eigen signatuur en werken actief aan hun carrière als beeldend kunstenaar. CV's van de kunstenaars kunt u op onze website lezen.

Beeldend Gesproken biedt speciale service aan bedrijven en organisaties, zoals advies over kunstaankoop en huur, het samenstellen van een collectie, breng- en omruilservice etc. Beeldend Gesproken leent en verkoopt uiteraard ook uit aan particulieren.

Volg Beeldend Gesproken op Facebook: www.facebook.com/beeldendgesproken

Openingstijden

ma: gesloten
di t/m vr: 11:00-18:00
za en zo: 12:00-17:00

Stuur een bericht naar "Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken"