Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken

Expositie is afgelopen

ONTMOET ME HALVERWEGE | Mathisse Arendsen en Sanja Korolija

Tentoonstelling 11-05-2018 t/m 13-06-2018 > Amsterdam
Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken ONTMOET ME HALVERWEGE | Mathisse Arendsen en Sanja Korolija
'Forester', Sanja Korolija (links) en 'Strijd', Mathisse Arendsen (rechts)
De expositie ‘Ontmoet me halverwege’ betreft werk van de kunstenaars Mathisse Arendsen en Sanja Korolija, die zich beiden laten inspireren door hun innerlijke wereld. De expositie is een dialoog tussen de kunstenaars die een sterke verwantschap hebben in hun artistieke zoektocht en uitingsvormen.

Mathisse Arendsen en Sanja Korolija zijn twee kunstenaars met een uitgesproken visie. Een visie die zij vertalen naar kunstwerken die grensverleggend zijn. De kunstwerken stralen een sterke persoonlijkheid uit. Abstracte vormen, intense kleuren, sterke contrasten en vloeiende vormen tegen een donker achtergrond met de opvallende kleur roze als eyecatcher. Beweging omzetten naar beeld is voor beide kunstenaars fundamenteel. Hun werken zijn explosies van kleur, vitaliteit en energie. Een dynamische kracht die zich ontwikkelt tot een meer reflectieve visie op hun werk. Deze tentoonstelling creëert als het ware een ontmoetingspunt. Wat fascineert is de dialoog tussen Mathisse Arendsen en Sanja Korolija over hun artistieke zoektocht en uitingsvormen.
Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken Amsterdam

Beeldend Gesproken is een kunstuitleen en galerie met een uitgebreide en gevarieerde collectie hedendaagse beeldende kunst. De collectie omvat ruim 2000 kunstwerken van meer dan honderd hedendaagse kunstenaars uit heel Nederland en wordt voortdurend aangevuld met nieuw werk. De gehele collectie is te bekijken op de website www.beeldendgesproken.nl.

Beeldend Gesproken is een gespecialiseerde kunstuitleen. Beeldend Gesproken werkt uitsluitend met professionele kunstenaars met een psychiatrische achtergrond. Alle kunstenaars hebben een eigen signatuur en werken actief aan hun carrière als beeldend kunstenaar. CV's van de kunstenaars kunt u op onze website lezen.

Beeldend Gesproken biedt speciale service aan bedrijven en organisaties, zoals advies over kunstaankoop en huur, het samenstellen van een collectie, breng- en omruilservice etc. Beeldend Gesproken leent en verkoopt uiteraard ook uit aan particulieren.

Volg Beeldend Gesproken op Facebook: www.facebook.com/beeldendgesproken

Openingstijden

ma: gesloten
di t/m vr: 11:00-18:00
za en zo: 12:00-17:00

Stuur een bericht naar "Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken"