Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken

Expositie is afgelopen

7 ROOMS OF ESCAPISM | door gastcuratoren Michaja Langelaan en Maarten van der Heijden

Tentoonstelling 05-08-2018 t/m 04-09-2018 > Amsterdam
Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken 7 ROOMS OF ESCAPISM | door gastcuratoren Michaja Langelaan en Maarten van der Heijden
'Supermarkt I', Igor Smirnov
Zondag 5 augustus 16:00 uur opent in galerie Beeldend Gesproken de expositie 7 ROOMS OF ESCAPISM. De expositie verkent het begrip ‘escapisme’ door een aantal werken te groeperen in zeven kamers.

Eens per jaar vraagt Beeldend Gesproken één van de vrienden van de stichting Vrienden van Beeldend Gesproken een expositie samen te stellen vanuit zijn of haar visie en betrokkenheid bij Beeldend Gesproken. Dit jaar zijn dat Michaja Langelaan (journalist) en Maarten van der Heijden (beeldend kunstenaar).

De gastcuratoren: “Tijdens de voorbereiding van deze expositie begon het jaarthema van Beeldend Gesproken – Escapisme, the bounderies of the mind – wortel te schieten in onze gedachten en gesprekken. Het leidde ons onwillekeurig bij de keuze van deze werken. Toen we onze oogst bekeken, bleken er zelfs ruimtes te zijn ontstaan met verschillende vormen van escapisme. Vandaar onze titel: 7 ROOMS OF ESCAPISM. Betreed deze kamers en verleg de grenzen van de geest.”

De stichting Vrienden van Beeldend Gesproken steunt de kunstenaars van Beeldend Gesproken met donaties en expertise.
Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken Amsterdam

Beeldend Gesproken is een kunstuitleen en galerie met een uitgebreide en gevarieerde collectie hedendaagse beeldende kunst. De collectie omvat ruim 2000 kunstwerken van meer dan honderd hedendaagse kunstenaars uit heel Nederland en wordt voortdurend aangevuld met nieuw werk. De gehele collectie is te bekijken op de website www.beeldendgesproken.nl.

Beeldend Gesproken is een gespecialiseerde kunstuitleen. Beeldend Gesproken werkt uitsluitend met professionele kunstenaars met een psychiatrische achtergrond. Alle kunstenaars hebben een eigen signatuur en werken actief aan hun carrière als beeldend kunstenaar. CV's van de kunstenaars kunt u op onze website lezen.

Beeldend Gesproken biedt speciale service aan bedrijven en organisaties, zoals advies over kunstaankoop en huur, het samenstellen van een collectie, breng- en omruilservice etc. Beeldend Gesproken leent en verkoopt uiteraard ook uit aan particulieren.

Volg Beeldend Gesproken op Facebook: www.facebook.com/beeldendgesproken

Openingstijden

ma: gesloten
di t/m vr: 11:00-18:00
za en zo: 12:00-17:00

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken