Galerie Beeldend Gesproken

Expositie is afgelopen

Whispering – foto’s van Tess Jungblut

Tentoonstelling 06-01-2017 t/m 07-02-2017 > Amsterdam
Galerie Beeldend Gesproken Whispering – foto’s van Tess Jungblut
De foto's van Tess Jungblut zetten de toeschouwer stelselmatig op het verkeerde been. Je ziet niet wat je denkt te zien. Een prachtige sliert wolken blijkt een effect van luchtverontreiniging te zijn. Een schitterend palet van bruintinten, is een verroeste reclamezuil. Tess ontregelt ons met haar voorstellingen en daar beginnen haar foto’s kunst te worden. In onze vertrouwde kijk op de werkelijkheid schept Tess verwarring, en dat is precies wat ze wil doen. De dingen die ze in een foto vangt, lijken niet bij elkaar te horen, alsof het is geënsceneerd. Maar niets is minder waar. Tess voegt niets samen, wat al niet samen was. Ook zijn haar foto's niet bewerkt, niet in kleur of uitsnede. Tess ligt in de meest onmogelijke houdingen om een shot te maken, soms minutenlang doodstil om het moment te vangen. Lees meer op http://www.beeldendgesproken.nl/agenda/whispering-fotos-van-tess-jungblut/
Galerie Beeldend Gesproken Amsterdam

Beeldend Gesproken is een kunstuitleen en galerie met een uitgebreide en gevarieerde collectie hedendaagse beeldende kunst. De collectie omvat ruim 2000 kunstwerken van meer dan honderd hedendaagse kunstenaars uit heel Nederland en wordt voortdurend aangevuld met nieuw werk. De gehele collectie is te bekijken op de website www.beeldendgesproken.nl.

Beeldend Gesproken is een gespecialiseerde kunstuitleen. Beeldend Gesproken werkt uitsluitend met professionele kunstenaars met een psychiatrische achtergrond. Alle kunstenaars hebben een eigen signatuur en werken actief aan hun carrière als beeldend kunstenaar. CV's van de kunstenaars kunt u op onze website lezen.

Beeldend Gesproken biedt speciale service aan bedrijven en organisaties, zoals advies over kunstaankoop en huur, het samenstellen van een collectie, breng- en omruilservice etc. Beeldend Gesproken leent en verkoopt uiteraard ook uit aan particulieren.

Volg Beeldend Gesproken op Facebook: www.facebook.com/beeldendgesproken

Openingstijden

ma: gesloten
di t/m vr: 11:00-18:00
za en zo: 12:00-17:00

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Galerie Beeldend Gesproken