Galerie Beeldend Gesproken

Meer...
Expositie is afgelopen

In the meantime ... / About human behavior and other bargains

Tentoonstelling 09-06-2017 t/m 16-07-2017 > Amsterdam
Galerie Beeldend Gesproken In the meantime ... / About human behavior and other bargains

The Event van Stephan Reisig

De aarde als onuitputtelijke speeltuin van de mensheid. De tekeningen van Stephan Reisig werpen een kritische blik op het welzijn van de mens binnen de maatschappij. Het laat zien dat de mens gebukt gaat onder de last van haar eigen handelen en creëerdrift. De mens sleurt flora en fauna mee de afgrond in, in naam van progressie, comfort, gezondheid en zekerheden. “In mijn werk wil ik de toeschouwer op die ene belangrijke vraag attenderen: zullen de vervuilende en destructieve gevolgen van ons handelen ons uiteindelijk inhalen?" Stephan Reisig (1964) is beeldend kunstenaar en woont en werkt in Amsterdam. Voor zijn werk Four steps from an effective discussion kreeg Stephan Reisig onlangs een eervolle vermelding tijdens de uitreiking van het Beeldend Gesproken Kunstprijs 2017.

De expositie In the meantime ... / About human behavior and other bargains opent op vrijdag 9 juni om 18:00 uur en loopt tot en met zondag 16 juli. Op woensdag 14 juni om 19:30-20:30 uur is de Gallery Talk in aanwezigheid van Stephan Reisig. Het Intercontinental Ensemble speelt een eigen compositie met als inspiratie het kunstwerk.

Galerie Beeldend Gesproken

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Tekeningen

Beeldend Gesproken is een kunstuitleen en galerie met een uitgebreide en gevarieerde collectie hedendaagse beeldende kunst. De collectie omvat ruim 2000 kunstwerken van meer dan honderd hedendaagse kunstenaars uit heel Nederland en wordt voortdurend aangevuld met nieuw werk. De gehele collectie is te bekijken op de website www.beeldendgesproken.nl.

Beeldend Gesproken is een gespecialiseerde kunstuitleen. Beeldend Gesproken werkt uitsluitend met professionele kunstenaars met een psychiatrische achtergrond. Alle kunstenaars hebben een eigen signatuur en werken actief aan hun carrière als beeldend kunstenaar. CV's van de kunstenaars kunt u op onze website lezen.

Beeldend Gesproken biedt speciale service aan bedrijven en organisaties, zoals advies over kunstaankoop en huur, het samenstellen van een collectie, breng- en omruilservice etc. Beeldend Gesproken leent en verkoopt uiteraard ook uit aan particulieren.

Volg Beeldend Gesproken op Facebook: www.facebook.com/beeldendgesproken

Openingstijden

ma: gesloten
di t/m vr: 11:00-18:00
za en zo: 12:00-17:00

Galerie Beeldend Gesproken Amsterdam

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Galerie Beeldend Gesproken"