Galerie Beeldend Gesproken

Expositie is afgelopen

SummerArt | kunstfestival

Tentoonstelling 08-07-2018 t/m 08-07-2018 > Amsterdam
Galerie Beeldend Gesproken SummerArt | kunstfestival
Een zomers kunstfestival. De hele passage van De Hallen Amsterdam wordt omgetoverd in een levendige kunstfestival met kunstwerken, workshops en meet and greets. SummerArt is onderdeel van de maandelijkse Culturele Zondagen in De Hallen Amsterdam.

Kom kunst kijken. De kunstenaars van kunstuitleen en galerie Beeldend Gesproken laten hun werk en kunstenaarschap zien. Bekijk schilderijen, foto’s, tekeningen en ruimtelijk werk. En zie de kunstenaars live aan het werk.

Kom kunst maken. De hele dag zijn er activiteiten voor volwassenen en voor kinderen. Laat je inspireren door de kunstenaars en ga eventueel zelf aan de slag. Hou de website van Beeldend Gesproken en De Hallen Amsterdam in de gaten voor het volledige programma.

Deelnemende kunstenaars: Sook Bae, Anne-Marie Baljé, Irene Bruns, Fernando Garcia Diaz, Marjanne Geurtsen, Jim Gijbels, Angelique Gijsbertse, Marcel de Jong, Noortje van Kamer, Mar-Grietje Killian, Roos van Lierop, Renneke van der Linden, Lukjanski, Freek van Mechelen, Rene Meeuwsen, Celine Michel, Rick Paauw, Helen Roeten, Carla van Slooten, Remco Sterk en Robert Jan Stokman.
Galerie Beeldend Gesproken Amsterdam

Beeldend Gesproken is een kunstuitleen en galerie met een uitgebreide en gevarieerde collectie hedendaagse beeldende kunst. De collectie omvat ruim 2000 kunstwerken van meer dan honderd hedendaagse kunstenaars uit heel Nederland en wordt voortdurend aangevuld met nieuw werk. De gehele collectie is te bekijken op de website www.beeldendgesproken.nl.

Beeldend Gesproken is een gespecialiseerde kunstuitleen. Beeldend Gesproken werkt uitsluitend met professionele kunstenaars met een psychiatrische achtergrond. Alle kunstenaars hebben een eigen signatuur en werken actief aan hun carrière als beeldend kunstenaar. CV's van de kunstenaars kunt u op onze website lezen.

Beeldend Gesproken biedt speciale service aan bedrijven en organisaties, zoals advies over kunstaankoop en huur, het samenstellen van een collectie, breng- en omruilservice etc. Beeldend Gesproken leent en verkoopt uiteraard ook uit aan particulieren.

Volg Beeldend Gesproken op Facebook: www.facebook.com/beeldendgesproken

Openingstijden

ma: gesloten
di t/m vr: 11:00-18:00
za en zo: 12:00-17:00

Stuur een bericht naar "Galerie Beeldend Gesproken"