Galerie de Sleedoorn

Laatste week

Kruispunt van Kunstpaden

Tentoonstelling t/m 30-06-2024 > Zetten
Galerie de Sleedoorn Kruispunt van Kunstpaden
Dieneke van Silfhout
Galerie de Sleedoorn Kruispunt van Kunstpaden (2)
Ellen Kuppens
Galerie de Sleedoorn Kruispunt van Kunstpaden (3)
Linda ten Dam
Galerie de Sleedoorn Kruispunt van Kunstpaden (4)
Marian Bogert
Galerie de Sleedoorn Kruispunt van Kunstpaden (5)
Rieneke Metselaar
Maar liefst acht kunstenaars tonen hun werk in Galerie de Sleedoorn in Zetten van 7 tot en met 30 juni 2024. Het betreft de eindexamenexpositie van Vrije Academie ’t Pad in Opheusden. Het is een vrolijke en gevarieerde expositie met een keur aan technieken in het platte vlak en in ruimtelijke vormen.

Yvonne Verboeket maakt van brons trotse vogels waarin, als je goed kijkt, verschillende karaktereigenschappen te ontdekken zijn.
De stillevens van Rieneke Metselaar stralen met hun heldere kleuren en diverse patronen een levendig en dynamisch karakter uit. In deze reeks nemen tulpen een prominente plaats in.
‘Introvert, kracht vinden in stilte’, is hetgeen het karakter van de tekeningen en schilderijen van Marian Bogert kenmerkt.
De magische schoonheid van de natuur inspireert Mariët Streppel tot het creëren van een fantasiewereld waarin alles mogelijk is. Ze maakt gebruikt van diverse mixed media technieken.
Dieneke van Silfhout wil haar speelsheid in paarden tot uitdrukking brengen. Haar paarden op doek en van keramiek zijn gestileerd en kleurrijk.
Linda ten Dam komt via gelaagdheid en mysterieuze ruimtes in een wereld van geabstraheerde landschappen.
Ellen Kuppens onderzoekt door middel van digitale mixed media de beweging tussen polariteiten.
In haar werk op grote doeken heeft Frederike Proost haar angst verbeeld.

Kom genieten van deze bijzondere expositie!

Galerie de Sleedoorn is open op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Piersonstraat 11b, Zetten, www.sleedoorn.nl.

In Galerie de Sleedoorn huist een galerie en een kunstuitleen van de stichting Raamwerk. Het is een samenwerking tussen vrijwilligers en leden van het kunstenaarscollectief Het Venster. De galerie en de kunstuitleen is opgericht in 1986 als geesteskind van mevrouw Hittema. In 2010 werd een nieuwe vleugel aangebouwd aan de oude galerie wat meer ruimte voor exposities en faciliteiten opleverde.Galerie de Sleedoorn organiseert 7 exposities per jaar.

Openingstijden

Tijdens exposities: vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00-17.00 uur

Contact

Galerie de Sleedoorn
H. Piersonstraat 11b
6671 CK Zetten
Nederland
Tel: 0647569614

www.sleedoorn.nl

38 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Galerie de Sleedoorn