Nederlandse Kring van Beeldhouwers

Nu te zien

Beeldhouwers van de NKVB in de Beeldentuin van Hazart

Tentoonstelling t/m 01-01-2024 > Soest
Nederlandse Kring van Beeldhouwers Beeldhouwers van de NKVB in de Beeldentuin van Hazart
Beeldentuin Soest
Nederlandse Kring van Beeldhouwers Beeldhouwers van de NKVB in de Beeldentuin van Hazart (2)
Beeldentuin Soest
Nederlandse Kring van Beeldhouwers Beeldhouwers van de NKVB in de Beeldentuin van Hazart (3)
Beeldentuin Soest
Op 10 juli 2023 is de Zomeropening Beeldentuin van kunststichting Hazart in Soest.
Dit valt samen met de openingen van de NKvB-expositie van nieuwe leden onder de titel voorBEELDEN IX en de keramiekexpositie van de NKO (respectievelijk in de kleine en de grote zaal).
Het hele seizoen exposeren er weer leden van de Nederlandse Kring van Beeldhouwers in de beeldentuin, rondom de NKvB Galerie. Zomer 2023 zijn daar onder andere werken te zien van de NKVB-leden: Eddy Gheress, Bert Gort, Joop Hollanders, Barbara Houwers, Leen Kessels, Marina van der Kooi, Loes Schellekens, Rob Schreefel, Linda Verkaaik, Jos Verschaeren, Cissy van der Wel, Marcel van Zijp, Gonda van der Zwaag.
https://www.hazart.nl/beeldentuin

Kring van Beeldhouwers Galerie
Pimpelmees 3 Soest
woensdag t/m vrijdag
10.00 – 17.00 uur, zaterdag 10.00 – 16.00 uur
www.nkvb.nl

De Nederlandse Kring van Beeldhouwers heeft sinds 2021 een eigen expositielocatie in Soest. Onderdeel van de Hazart kunststichting. De Nederlandse Kring van Beeldhouwers is de enige landelijke vereniging van professionele, driedimensionaal werkende beeldend kunstenaars met ongeveer 130 leden. Opgericht als een belangenvereniging voor beeldhouwers, streeft de vereniging ernaar de belangstelling voor de driedimensionale kunst in en buiten Nederland te vergroten en de onderlinge contacten tussen haar beroepsmatige beoefenaren te bevorderen. De NKvB zet zich in voor de belangen van de ruimtelijke kunsten, en die van de Kringleden in het bijzonder. Het organiseren van tentoonstellingen en symposia is een belangrijk aspect van het beleid, evenals de belangenbehartiging van de leden. In het verlengde daarvan biedt de NKvB de leden juridisch advies en hanteren we een keurmerk voor expositiegelegenheden, worden er kortingen bedongen bij leveranciers en verkooptentoonstellingen georganiseerd.

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 - 16.00 uur

Contact

Nederlandse Kring van Beeldhouwers
Pimpelmees 3
3766 AX Soest
Nederland

nkvb.nl/index.php/nl

15 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Nederlandse Kring van Beeldhouwers