Galerie De Nispenhoeve

Expositie is afgelopen

De blaadjes krijgen bomen

Tentoonstelling 07-04-2023 t/m 23-04-2023 > Prinsenbeek
Galerie De Nispenhoeve De blaadjes krijgen bomen
Galerie De Nispenhoeve De blaadjes krijgen bomen (2)
Met deze inspirerende titel organiseren Beeldentuin Prinsenbeek en galerie De Nispenhoeve een nieuwe, grote expositie. Zoals altijd zijn de tentoonstellingen gratis toegankelijk voor kunstminnende en gezellige mensen. U vindt de galerie en Beeldentuin aan de Beeksestraat 76 te Prinsenbeek.

De expositie presenteert werken van Peggy Scholte (Breda) , Hennie van de Lande (Breda), Jacqueline Braat (Etten-Leur), Huub Trompenaars (Veghel), John van Kooten (Bergen op Zoom), Maarten Roijackers (Breda) en Wilco van der Kolk (Zoelen bij Tiel). Alle kunstenaars combineren ervaring, opleiding en durf. Ze presenteren hun keramieken, schilderijen, buitenbeentjes, beelden van natuurmaterialen, litho’s en gebakken potten. Een diversiteit aan kunstvormen, kenmerkend voor de exposities op De Nispenhoeve. Er zijn tevens stenen beelden te zien van kunstenaars uit Zimbabwe en in de galerie zijn een aantal kunstwerken uit de vaste collectie te bekijken. Een extra verrassing in deze expostie komt van kunstwerken gemaakt door kinderen.

Op Tweede paasdag, de officiële opening, verrijken we de beeldende kunst met live muziek door het muziekgezelschap Vandiekomsa. Ze spelen Brabantse folk muziek. Hun optreden is van 14 tot 16.30 uur. De officiële opening van de expositie doen we poëtisch met werk van Huub Trompenaars en van de galeriehouders.
We zijn nog op zoek naar andere muzikanten die op de beide zondagen live hun muziek willen spelen.

Kopen van de kunstwerken kan rechtstreeks bij de kunstenaar. De galerie werkt zonder enige commissie. Doel van de exposities is mensen samenbrengen rond kunst en verbeelding en kunstenaars een platform bieden.

Openingstijden: Op Tweede Paasdag en de zondagen 16 en 23 april vanaf 13 tot 18 uur. Andere dagen vanaf 15 uur tot 18 uur en op afspraak (0631791496 John Heller).
Parkeren kan in de zijstraat van de Beeksestraat parallel aan de hoeve.
Wandelen vanaf de Beekse markt, NS Station Prinsenbeek of op de fiets is aan te bevelen.
Galerie De Nispenhoeve Prinsenbeek
Korte expositie - overzichtstentoonstelling Deen van den Broek

Overzichtstentoonstelling Deen van den Broek van 18 tot en met 22 november.

Deen heeft het vak geleerd van Broeder Nereus. Inmiddels ruim 36 jaar kunstschilder van stillevens en portretten. Veel realisme, geïnspireerd door Christiane Vleugels.

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 14 tot 18 uur.
Parkeren op het erf.

Tevens is de Beeldentuin Prinsenbeek geopend.

Contact

Galerie De Nispenhoeve
Beeksestraat 76
4841 GD Prinsenbeek
Nederland
Tel: 0631791496

www.denispenhoeve.nl

72 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Galerie De Nispenhoeve