Het Gele Huis

Expositie is afgelopen

Textielkunst Tactiel

Tentoonstelling 02-06-2023 t/m 25-06-2023 > Breda
Het Gele Huis Textielkunst Tactiel
Van vrijdag 2 juni t/m zondag 25 juni 2023 tonen zes textielkunstenaars hun werk in Het Gele Huis. Textiel wordt al eeuwenlang in kunstwerken gebruikt op een traditionele manier. Tegenwoordig neemt het een geheel autonome plaats in waardoor het palet der kunsten ingrijpend is veranderd.

Opening expositie Tactiel: Zaterdagmiddag 3 juni 2023 om 15.00u.
Maurice Spapens geeft zijn brei-performance DroomwensBreien.

Textielkunstenaars
• Annemie Jaspers
• Judith Kuijpers
• Dorothé IJsseldijk
• Irèn Nooren
• Maurice Spapens
• Judy Hooymeyer

Open vrijdag en zondag 14-17, zaterdag 11-17. Entree gratis. Sommige zaterdagmiddagen is er een optreden of activiteit en is de galerie minder goed te bezoeken. Kijk voor het programma even op onze website www.hetgelehuisinprincenhage.com
Het Gele Huis Breda
Het Gele Huis Breda (2)

Het Gele Huis in Princenhage is een culturele ontmoetingsplek in het oude dorp Princenhage, wijk in Breda. We bieden iedere maand een expositie van een lokale kunstenaar of groepen kunstenaars. We organiseren workshops en lezingen over kunst en cultuur. Er zijn concerten en cursussen, bijvoorbeeld filosofie. Onze ruimte wordt veel gebruikt voor teken- en schilderklassen. Er is ook een winkel in leuke kleinkunstartikelen. Kortom, een aantrekkelijke plek in het hartje van Princenhage, waar mensen elkaar graag ook even ontmoeten voor een kopje koffie of een wijntje aan onze gezellige bar.

Openingstijden

De exposities zijn gratis te bezoeken tijdens de reguliere openingstijden:
Vrijdag en zondag van 14-17 en zaterdag van 11-17.
Op onze website staat het volledige programma

Stuur een bericht naar Het Gele Huis